Rafa fortsatt interessert i Javi Garcia

Marca hevder at Rafael Benitez ikke har gitt opp å sikre seg Javi Garcia fra Real Madrid. Lyns Edu linkes til Liverpool i spansk presse. Patrik Berger ser frem til å møte Liverpool.

Marca skriver i dag at Liverpool igjen har tatt kontakt med Real Madrid i et forsøk på å sikre seg midtbanespilleren Javi Garcia. Den spanske avisen skriver at Rafael Benitez ønsker å kjøpe den spanske U20-landslagsspilleren, for så å låne han ut til en annen klubb i Premier League for kommende sesong, slik at den unge spilleren kan få litt erfaring med spill i England. Garcia har mindre enn ett år igjen av sin kontrakt med Real Madrid, og Altetico Madrid skal allerede ha lagt inn bud på spilleren. Real ønsker imidlertid ikke at midtbanespilleren skal gå til byrivalen, og har bydd frem spilleren for Deportivo La Coruna.

Lyns Edu linkes
Den spanske avisen El Mundo Huelva Noticias linker i dag Liverpool til Lyns nigerianer Chinedo Obasi Ogbuke, eller bare Edu som han helst omtales i Norge. Lokalavisen skriver at dette er en spiller som Recreativo de Huleva har vært interessert i å hente fra Lyn, men hevder at også Liverpool nå er villig til å strekke seg langt for å få fatt i nigerianeren, og at de røde dermed trolig vil stikke av med seieren i kampen om afrikanerens underskrift. Avisen går så langt som å antyde at om en handel mellom Lyn og Liverpool går i orden, så kan det være en mulighet for Recreativo til å låne spilleren på grunn av det gode forholdet den spanske klubben har til de røde.

Berger gleder seg til å møte Liverpool
Tidligere Liverpool-spiller Patrik Berger har fått en aldri så liten renessanse i Aston Villa, og tsjekkeren gleder seg nå til å møte gamle lagkamerater i seriepremieren om ni dager. Men før det skal han og resten av Villa-gjengen ut i treningskamp mot Inter Milan på lørdag.

- Inter-kampen vil bli den største treningskampen for vår del, men hovedsaken er at vi ikke pådrar oss skader i den kampen slik at vi er klare til en enda større oppgave mot Liverpool, uttaler midtbanespilleren til The Evening Mail i Birmingham.

- Storkampen mot Liverpool 11.august er hva vi alle har jobbet mot på trening, legger han til.

Berger kom for øvrig på scoringslista for Aston Villa i treningskampen mot Stoke i går kveld. Han gjorde det første målet i 2-1 seieren.