Rafa forventer at Dudek forlater klubben

Rafa forventer at Dudek forlater Liverpool når kontrakten hans går ut i sommer. Alonso håper på semi-reprise. Traore ønsker gamle lagkamerater lykke til.

Rafa Benítez sier han forventer at Jerzy Dudek forlater Liverpool etter denne sesongen.

- Kontrakten hans går ut etter denne sesongen, og jeg forventer han forlater klubben i sommer, sier Benítez i følge Eurosport.

Den uttalelsen kommer etter at Dudek var ute og sutret i media tidligere, og mente blant annet at han ble behandlet som en slave.

- Den eneste grunnen til at jeg fortsatt er i klubben er at om de hadde solgt meg måtte de kjøpe en kvalitetskeeper som backup for Pepe Reina. For å få en god keeper måtte de brukt £3-4 millioner, og Rafa måtte fortalt han at han måtte sitte på benken. Ingen respekterte keepre ville komt under de forutsetningene, og derfor valgte de å beholde meg.

Alonso håper på semi-reprise
Xabi Alonso synes det er rart at man har blitt trukket mot Chelsea i nok en semifinale, men håper på en reprise fra 2005.

- Vi har gjort det før, og vi kan gjøre det igjen. Vi stoppet Chelsea for to år siden i semifinalen, og når vi møtte dem på Anfield var fansen vår helt utrolig, sier Alonso til skysports.com

- Det er litt merkelig at vi har blitt trukket mot dem igjen i nok en semifinale, men det viser kanskje hvor sterk den engelske ligaen er. For øyeblikket er den engelske ligaen den beste i verden.

- Vi håper på å få et godt utgangspunkt på Stamford Bridge. Vi har vært gode borte mot Barcelona og PSV Eindhoven fra før denne sesongen. Vi tror vi kan gjøre det igjen i semifinalen. Et godt resultat for oss er å score for å få et viktig bortemål. Selfølgelig ønsker vi også å holde nullen, men å score et mål må være førsteprioritet, for da har man et mye bedre utgangspunkt på Anfield.

- Jeg er fornøyd med at vi spiller den første kampen borte, slik at vi kan avgjøre fremfor våre egne fans på Anfield. Alle er veldig fokuserte på jobben foran oss, og håper på en reprise fra 2005, avsluttet spanjolen.

Traoré ønsker Liverpool lykke til
Djimi Traoré var med forrige gang Liverpool vant Champions League, i 2005. Etter den tid har han vært innom Charlton, og spiller nå for Portsmouth. Guardian har i dag et intervju med han, der han deler sine tanker om morgendagens semifinale, og semifinalen for to år siden.

- Vi forsvarte oss veldig godt i 2005. Jeg husker flere av Chelsea-spillerne begynte å gråte etter kampen.

- Når du ser på Chelsea-laget, så er det ikke så mange som har vunnet Champions League eller UEFA-cupen. Men om du ser på Liverpool, så har spillere som Steven Gerrard, Jamie Carragher og Sami Hyypiä allerede vunnet de titlene. Jeg tror kanskje det kan utgjøre en forskjell, sier Djimi.

- Jeg tror Benítez vil velge et defensivt mannskap i den første kampen, men vil forandre på det i returen på Anfield. Jeg håper på Liverpool, og er fortsatt en stor supporter av klubben. Jeg har mange venner der, og håper på det beste for Liverpool.