Rafa går for tredjeplassen

Liverpools manager ønsker å bruke den gode CL-formen som motivasjon til å gjøre det samme i Premier League. Sidwell gleder seg til å møte Gerrard.

Rafa Benitez ønsker å kombinere suksess i Champions League, med god form i hjemlig liga.

De røde møter Reading i Premier League i morgen, og Rafa er klar over hvor viktig kampen er.

- Vi vet hvor viktig denne kampen er. Det er viktig at spillerne forstår at vi må vinne disse kampene for å kunne klare tredjeplassen. Skal vi klare målet vårt, må vi vinne de aller fleste kampene fremover. Derfor er Reading-kampen like viktig som alle andre Premier League-kamper. Vi vil stille med et sterkt lag. Jeg vil ikke oppleve en lignende kamp som mot Aston Villa igjen. Det var en dårlig kamp på en dårlig dag, sier spanjolen til klubbens offisielle side.


Sidwell gleder seg til Gerrard-møte

Readings sentrale midtbanespiller Steve Sidwell mener det å spille mot Liverpools kaptein er et av sesongens store høydepunkter.

- Liverpool har mange gode spillere i laget. Forrige gang vi møttes i ligaen scoret Dirk Kuyt to mål. De har matchvinnere over hele banen, men den aller beste er Steven Gerrard.
Det er alltid spennende å spille mot store navn som Gerrard, og det er slike kamper du gleder deg mest til, sier Sidwell.


Sevilla vil ikke selge Alves

Liverpool har blitt linket til den brasilianske høyrebacken flere ganger det siste året. Sevilla vil imidlertid ikke bruke tid på å prate om Alves’ fremtid.

- Vi har ikke mottatt noen forespørsler om spilleren. Vi er inne i en viktig sesongavslutning, og det er det vi har fokus på for øyeblikket, sier sportsdirektør Ramon Rodriguez til den spanske pressen.