Rafa har brukt 26 spillere

Liverpool-manager Rafael Benitez har totalt benyttet 26 spillere i årets Champions League. Travleste dag i John Lennon Airports historie. Fotballenkene skal kose seg med moteshow.

26 spillere benyttet

På de fjorten kampene som er spilt i denne sesongens Champions League, er 26 Liverpool-spillere benyttet. Liverpoolfc.tv har gått gjennom alle 26 spillerne, med en spesiell heder til hver og en av dem.

Pepe Reina
Helten i semifinalen med to redninger i straffesparkkonkurransen mot Chelsea. På de tretten kampene han har spilt, har den spanske skuddstopperen holdt buret reint i sju kamper.

 

 

Steve Finnan
"Mr. Coinsistency" kaller den offisielle hjemmesiden høyrebacken vår. Han spiller aldri en dårlig kamp og har spilt svært godt i årets Champions League, blant annet med den supre cross-ballen til Steven Gerrard som ga målet vi trengte i kvartfinalen mot PSV Eindhoven.

 

 

John Arne Riise
Hvem vil glemme hans raid mot Barcelona på Nou Camp og mot PSV Eindhoven i Nederland? Riise har spilt ti Champions League-kamper.

 

 

 

Jamie Carragher
Jamie har benyttet denne sesongen tïl å bryte Ian Callaghans stolte europacuprekord. Ingen Liverpool-spillere har spilt flere Europa-cupkamper enn Carra. Han utliknet Ians rekord i det første møtet med Chelsea og gikk forbi den legendariske vingen i returkampen på Anfield. "The Rock At The Back" har spilt tretten kamper i Champions League denne sesongen og har spilt en svært viktig rolle i hver og en av dem.

 

Daniel Agger
Har spilt ti kamper og scoret et briljant mål mot Chelsea på Anfield og bidro med dette til å realisere drømmen om en ny finale.

 

 

Steven Gerrard
Nok en rekordbryter. Årets kapteint brøt Ian Rush sin europeiske scoringsrekord med sitt mål i kvartfinalen mot PSV Eindhoven. Den dynamiske midtbanespilleren har spilt elleve kamper i årets Champions League.

 

Xabi Alonso
Den spanske midtbanemaestro er den eneste Liverpool-spilleren som har spilt i alle fjorten kampene i Champions League. Han kom fra benken i semifinaleseieren mot Chelsea.

 

 

Momo Sissoko
Landslagsspilleren fra Mali har spilt ni kamper i konkurransen. Hans beste var i 2-1-seieren over Barcelona på Nou Camp. Sissoko traff målstanga i returkampen mot Barca på Anfield.

 

 

Bolo Zenden
Den nederlandske midtbanespilleren scoret det viktige første målet i straffesparkkonkurransen mot Chelsea på Anfield. Han har medvirket i ti kamper.

 

 

Javier Mascherano
Spilte tre kamper og hadde en fantastisk kamp i semifinaleseieren mot Chelsea.

 

 

 

Jermaine Pennant
Jermaine har spilt tretten kamper i Champions League og har hatt noen svært gode kamper på høyrevingen.

 

 

 

Mark Gonzalez
Scoret i sin debut da han kom fra reservebenken i den viktige kampen mot israelske Maccabi Haifa i kvalifiseringsrunden. Liverpool vant 3-2 sammenlagt og kvalifiserte seg med det til Champions League denne sesongen. Chiles landslagsspiller har spilt åtte kamper.

 

Peter Crouch
Toppscorer med sju mål på sine tretten kamper, inkludert en i den nevnte kvalifiseringskampen mot Maccabi Haifa. Hans beste var hans fantastiske saksespark foran The Kop mot Galatasaray.

 

 

Dirk Kuyt
Straffesparkhelten i semifinalen. Hans spark sendte oss til Aten. Den nederlandske landslagsspissen har spilt ti kamper i årets Champions League.

 

 

Craig Bellamy
Den walisiske landslagsspilleren scoret i sin debut mot Maccabi Haifa på Anfield. Den beste kampen kom borte mot Barcelona, der han scoret det ene og spilte fram John Arne Riise på det andre målet. Bellamy har spilt tolv kamper.

 

 

Sami Hyypia
Den store finnen har spilt fem kamper i årets Champions League-turnering.

 

 

 

Jerzy Dudek
Helten fra Istanbul returnerte til Atatürk Stadion for hans ene start i årets turnering. Det endte med 3-2-tap for Galatasaray.

 

 

Luis Garcia
Tre mål på sju kamper er status for årets spanske playmaker. En skade gjorde slutt på årets sesong for uheldige Luis.

 

 

Fabio Aurelio
Brasilianeren har fem kamper i turneringen før en alvorlig skade i kvartfinalen mot PSV Eindhoven gjorde en slutt på drømmen om Aten for hans del.

 

 

Robbie Fowler
To mål på tre kamper er status for Champions League sesongen 2006/2007 for Robbie. Etter dagens finale er Liverpool-karrieren slutt for hans del. De to målene hans kom i 3-2-tapet for Galatasaray.

 

 

Alvaro Arbeloa
Hans to fantastiske kamper som venstreback mot Barcelona, der han markerte Lionel Messi ut av kampene, vil bli husket lenge. Totalt fire kamper er det blitt i Champions League for spanjolen, som normalt spiller på høyresiden i forsvaret.

 

Gabriel Paletta
Den store argentinske midtstopperen har spilt to kamper i årets Champions League. I en av dem, borte mot Galatasaray, spilte Gabriel fra start.

 

 

Miki Roque
Den spanske unggutten kom inn for Xabi Alonso på Atatürk Stadion, før han gikk til Oldham Athletic på lån sesongen ut.

 

 

Lee Peltier
Scouseren spilte sin eneste kamp som høyreback mot Galatasaray i Tyrkia. Gikk så på lån sesongen ut i Hull City.

 

 

Danny Guthrie
Midtbanespilleren fikk en kamp i årets Champions League, nemlig borte mot Galatasaray. Skiftet så ut Anfield med St. Marys Stadium i Southampton sesongen ut.

 

 

Stephen Warnock
Venstrebacken spilte tre kamper i Champions League for Liverpool, før han i januar gikk til Blackburn Rovers.

 

 

 

Travleste dag for flyplassen
Onsdag 23. mai 2007 er historisk for John Lennon Airport i Liverpool. Ifølge Liverpool Daily Post er dette den desidert mest travleste dagen i flyplassens historie. Grytidlig onsdag morgen samlet Liverpool-supportere seg på flyplassen, med gyldige flybilletter til Aten. Nå gjelder det at også billettene det står Olympiastadion på er gyldige.

Fotballenkene skal kose seg
Unnskyld oss damer, men fotballsupportere er i første rekke menn. Denne notisen er skrevet til dere fotballenker. Nå kaster Dame Vivienne Westwood i Liverpool en livbøye til alle byens fotballenker foran onsdagskvelden som i første rekke står i fotballens tegn. Mens deres menn nok tenker mer på Steven Gerrard enn på deres bedre halvdeler, arrangerer motedesigneren et show i St. George`s Hall i sentrum av byen. Her vil hennes arbeider bli vist. Totalt har 480 gjester betalt inngangsbillett til showet, der det vil bli servert både champagne og andre godsaker. Pengene som kommer inn vil gå til veldedighet, blant annet til The Marina Dalglish Appeal. Kona til Kenny har imidlertid godtatt at mannen hennes ser sitt tidligere lag i aksjon i Aten i kveld.