Rafa holder kontakten med Flo

Florent Sinama-Pongolle har suksess som utlånspiller hos Recreativo. Liverpool bøtelagt etter tidligere bråk i reservelagskamp mot Everton. Skottland U19 vant turnering.

Sju scoringer
Florent Sinama-Pongolle har scoret sju mål for nyopprykkede Recreativo denne sesongen, laget som har overrasket alle ved å ligge på en 7.plass i Primera Division.  Sist helg var den utlånte 22-åringen på farten igjen da han ble matchvinner hjemme mot Villarreal.

Trolig har ikke den lille franskmannen noen videre fremtid på Anfield, men det er usikkert om Recreativo de Huelva kommer til å aktivisere den klausulen i utlånskontrakten som gjør at man sikrer seg Flo permanent til sommeren, et år før kontrakten med LFC løper ut.  Sinama-Pongolle forteller at Rafa Benitez uansett følger med på hvordan han gjør det i Spania.

- Hvis jeg ikke har vært i startoppstillingen de siste ukene er det på grunn av konkurransen vi har her, forteller Flo etter noen få uker på benken.

- Her må du vente på din sjanse og jeg håper jeg nå har bevist overfor treneren at han kan regne med meg.

- Jeg trives her, men min fremtid er avhengig av avtalen mellom Recre og Liverpool.  Vi vet ikke hva som vil skje siden to forretningsmenn nettopp har kjøpt Liverpool.  Alt vil avhenge om ballen fortsatt finner veien til nettmaskene.

- Benitez ringer meg alltid etter at jeg har scoret og spør om hvordan jeg har det.  Vi går godt i sammen og han gir meg råd.


£14000 i bot for Liverpool
Liverpool og Everton har begge fått en bot på £10000 for at de ikke greie å sørge for at deres spillere greide å oppføre seg på en ordentlig måte under en reservelagskamp 10.oktober i fjor. 


Det hele er en følge av at spillere fra begge lag kom i klammeri med hverandre etter en utvisning av Jerzy Dudek.  Polakken reagerte med sinne da han fikk knottene til spissen Victor Anichebe susende mot seg.

Liverpool fikk i tillegg en bot på £4000 for at man ikke greide å hindre sine spillere i å benytte voldelig eller truende atferd.

En ytterligere anklage mot Jerzy Dudek ble ikke tatt til følge og polakken behøver altså ikke å sone ytterligere kamper.


Ryan & Co vant
Skottland U19 slo Norge 2-1 på La Mange, og vant turneringen etter tidligere seier mot Østerrike og uavgjort mot Slovakia.

Liverpools Ryan Flynn er i den skotske troppen, men vi vet foreløpig ikke om han var på banen mot nordmennene.