Rafa holder kortene tett til brystet

Rafael Benitez ønsker å si minst mulig om hvem som spiller mot PSV i morgen. Mirror hevder at Aston Villa fikk avslag på Bellamy-bud.

Rafael Benitez lar seg ikke lure til å avsløre noe om lagoppstillingen før morgendagens kvartfinale mot PSV Eindhoven, trass iherdige forsøk fra pressen til å få spanjolen til å lette på sløret.

- Det viktigste for meg er alltid å bruke de riktige spillerne i de riktige kampene, var det kryptiske svaret til Liverpool-manageren da Liverpool Daily Post ville vite om Peter Crouch hadde gjort seg fortjent til å beholde plassen etter sitt hat-trick mot Arsenal på lørdag.

- Jeg kan ikke si om Peter Crouch vil spille eller ei, men det er åpenbart at vi må gjøre mål i Nederland. Crouch spilte virkelig bra mot Arsenal, og har selvtillit. Kanskje mer selvtillit enn de andre spissene, slår Benitez fast.

- Men dette handler også om forståelsen og samspillet mellom de andre spissene, og samspillet med vingene. Vet vi at vi får lagt gode innlegg, har vi med en gang flere muligheter. Mot Arsenal fikk vi lagt gode innlegg. Fabio Aurelio og Jermaine Pennant er begge i stand til det, og innlegget som resulterte i Crouch sin andre scoring var perfekt. Det er enklere for Crouch når kvaliteten på innleggene er god, konstaterer Rafa.

Bellamy-bud avslått?
Tabloidavisen Mirror hevder i dag at Liverpool har avslått et bud fra Aston Villa på 7M for Craig Bellamy. Kilder på Villa Park hevder at Martin O’Neill kommer til å gjøre nye forsøk på å sikre seg waliseren, men foreløpig er det altså ingenting som tyder på at den hurtige spissen forlater Anfield til sommeren.