Rafa hviler ikke spillere

Liverpool kommer ikke til å hvile spillere mot PSV sier Rafa Benitez. Arbeloa første spiller med nummer 2 på ryggen til å score for de røde i Premier League!

Til tross for en 3-0 ledelse i sekken før onsdagens returkamp mot PSV sier Rafa det er uaktuelt å hvile spillere. PSV gikk på et nytt nederlag i helgen og står nå uten seier på seks kamper. Rafa sier likevel at de ikke vil ta noen unødvendige sjanser i kvartfinalen i Champions League.

- Spillere som Steven Gerrard og Steve Finnan har spilt mange kamper for oss denne sesongen. Dette er en mulighet til å gi dem en hvil, men hvis jeg gjør det kommer folk sikkert til å si at jeg har vraket Steven mot hans vilje…

Rafa fortsetter: - Scorer vi et par mål gir det meg en sjanse til å gjøre noen tidlige bytter, men vi har mye å spille for inntil vi kan tillate oss det. Dette er en viktig del av sesongen, og vi trenger våre beste spillere i aksjon i de viktigste kampene.

Manageren sier videre at han regner med at Alonso er spillerklar til onsdag. Midtbanespilleren stod over helgens kamp mot Reading med skade.

Arbeloa første scorer i trøye nr 2
Utrolig nok ble Alvaro Arbeloa den første Liverpoolspilleren med nummer 2 på ryggen til å score i en Premier League kamp. Ingen røde har scoret i den drakten siden Mike Marsh, men det var i den gamle førstedivisjonen. Siden den gang har det hvilt en ”forbannelse” over den drakten. Rob Jones var førstemann til å få drakten faste da draktnummer ble innført. Stephen Henchoz tok siden over trøya. Jan Kromkamp spilte med nummer 2 på ryggen forrige sesong.

Arbeloa scoret altså i bare sin andre kamp fra start i ligaen. Tidligere i karrieren har han bare en nettkjenning på samvittigheten, og blir nok heller ikke han en ny Chris Lawler…