Rafa hviler neppe de beste

Liverpool Echo tror ikke Benítez velger å spare de beste spillerne mot Middlesbrough. Sochaux til finale uten Le Tallec.

Chris Bascombe i Liverpool Echo mener det er lite trolig at Rafael Benítez kommer til å hvile noen av sine stjernespillere i kveld. Seier vil nemlig gi Liverpool et forsprang på ti poeng ned til 5.plassen. Dermed danner sannsynligvis Jamie Carragher og Daniel Agger stopperpar. Rafael Benítez er svært overrasket at duoen er oversett til ukens nominasjoner. Carragher sto ikke på listen til PFA Player of the Year Award og Agger var ikke nominert til PFA Young Player of the Year Award.
- Jeg vet ikke hvordan folk avgjør dette, men det er klart at dersom du snakker om spillere som kunne vært nominert, så er Carra en av disse, uttaler Benítez.

- Jeg vet ikke om han har hatt en bedre sesong denne gang enn forrige gang, men han er alltid stabil på et høyt nivå. Kanskje han startet svakere, men etter det har han vært tilbake på sitt nivå.

- Journalister, supportere, tv-folk etc. fokuserer alltid på spillere som scorer målene, og tror at de er viktigere enn dem som klarerer 20 baller i løpet av en kamp.

- Det samme gjelder Daniel Agger. Jeg tror ikke det er mange unge spillere som har spilt på hans nivå denne sesong. Det er som med Momo Sissoko forrige sesong.

- Agger må være der blant de beste unge spillerne denne sesongen.

- Jeg vet at det er noen spillere her som kunne har vært nominerte, men som ikke er det.

- Men så er vi glad for at Steven blir anerkjent igjen.

Sochaux til finale uten Le Tallec
Anthony Le Tallec var ikke på banen da Sochaux beseiret amatørklubben Montceau Les Mines 2-0 i semifinalen i den franske cupen. I finalen møter Socaux vinneren av Marseille-Nantes, som spilles i dag.