Rafa krever lojalitet av Crouch

Benitez stod last og brast med Crouch da han slet med å finne veien til nettmaskene. Nå krever han lojalitet tilbake. Voronin uttaler seg om Blokhin-krangelen. Roberts endte opp i Bangor.

Peter Crouch har nølt med å sette navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Liverpool, og The Daily Mail hevder i dag at Crouch er desillusjonert på grunn av lite spilletid på Anfield og vil vurdere tilbud fra utlandet under transfervinduet i januar. Rafael Benitez oppfordrer imidlertid £7M-mannen til å bite tennene sammen og kjempe om en plass på laget.

- Da Peter kom til Liverpool tok det lang tid før han gjorde sitt første mål, og folk snakket ikke om noe annet. Jeg støttet ham hele tiden. Takket være Liverpool har Peter fått spille flere landskamper for England og tilegnet seg mer internasjonal rutine. Han har jobbet hardt, spilt bra og scoret mål de to siste sesongene, og nå forventer jeg mer av det samme, siteres Liverpool-manageren.

- Peter er en bedre spiller nå enn da han kom hit, fordi han har spilt for en toppklubb som Liverpool. Men nå har vi også andre gode spisser her. Jeg tror han forstår at han må kjempe om en plass på laget. Det trengs ingen forklaringer på dette. Han vet at vi kommer til å spille 60 kamper denne sesongen, og han vil få sine sjanser.

Voronin tror han har spilt sin siste landskamp
Etter onsdagens krangel med landslagssjef Oleg Blokhin tror Andriy Voronin at han ikke kommer til å bli tatt ut til flere landskamper for Ukraina.

- Du får det inntrykket at det bare er to mennesker på laget som Blokhin respekterer. Andriy Shevchenko og seg selv. Etter at vi slapp inn ett mål mot Italia begynte Blokhin å rope til meg, og beskyldte meg for det meste. Jeg tror ikke jeg er med i troppen til neste EM-kvalifiseringskamp, uttaler Voronin til Mirror i dag.

Ellers bekrefter Liverpool-spissen at han opplever Premier League som en tøffere liga enn de fleste andre, og innrømmer at tempoet i England er høyere enn noe annet sted.

- Resten av laget gjorde meg tidlig oppmerksom på at i England bruker spillerne hodet i situasjoner der spillere i andre ligaer ikke en gang tør å bruke føttene. De sa at dersom en fot traff meg i hodet, så skulle jeg ikke stoppe, men spille videre som intet var skjedd.

- I England stykker ikke dommerne opp kampene så mye. De lar spillet flyte og gir menn med hår på brøstet en sjanse til å vise seg fram. Jeg må innrømme at jeg liker denne typen fotball, der det er dueller overalt på banen i superhøyt tempo. Det gir deg mange avslutningsmuligheter.

Voronin har også blitt mektig imponert over sin nye manager.

- Jeg holder Rafael Benitez for å være en av de beste trenerne i Europa. Han er en ekstraordinært dyktig taktiker. Mange av hans treningsøvelser har en taktisk dimensjon. Alt er planlagt ned til den minste detalj.

- Benitez er trolig den eneste treneren i Europa som kan finne på å bytte ut 3-5 spillere på laget etter en storseier. Det ser du ikke i Chelsea, Real Madrid eller Barcelona. For vår manager handler det ikke kun om 11 spillere.

Voronin tror faktisk denne rotasjonen på laget kan bli nøkkelen i kampen om ligatittelen.

- Manchester United har så langt ikke møtt noen av sine rivaler til tittelen, og har likevel tapt poeng. Chelsea har også tapt noen poeng. Det er fortsatt mye igjen av sesongen, men jeg er ikke i tvil om at vi vil være en av klubbene som til slutt kjemper om trofeet.

Roberts havnet i Wales
Juniorkeeperen David Roberts ble frigitt av Liverpool i sommer, etter å ha vært med på å vinne FA Youth Cup med de røde både i 2006 og 2007. Nå viser det seg at han har blitt plukket opp av Bangor City, som spiller i den walisiske toppdivisjonen. Så langt har det imidlertid blitt mest benkesliting for Roberts i hans nye klubb.