Rafa ler av rykte om Crouch

Manchester City er interessert i å kjøpe Peter Crouch, men Rafael Benitez avviser at Liverpool vil selge. Flere ute for Bolton. FA-Cupen trekkes til søndag.

Crouch på handleliste
Eieren til Manchester City, Thaksin Shinawatra, har sagt i et intervju med Sky at Peter Crouch er en spiller man gjerne vil ha til klubben. Rafael Benitez lo imidlertid vekk muligheten for at man skal være ville til å la angriperen gå.

- Sven er på utkikk etter en angriper og to midtbanespillere, sa Shinawatra på spørsmålet om hva manageren ville ha i transfervinduet.

- Sven liker veldig godt Peter Crouch, men dette er fortsatt noe han bare vurderer (i forhold til et bud).

- Vi er på utkikk etter gode spillere til en god pris, altså ikke for dyrt. Jeg har ikke mulighet til å kjøpe til hvilken pris det skal være. Sven vil velge den rette personen til den rette prisen.

På dagens pressekonferanse på Melwood ble Rafael Benitez spurt om disse uttalelsene, men gliste godt da han fikk spørsmålet om Crouch kunne være på vei vekk fra Liverpool.

- Manchester City er en klubb med gode spillere, med en god manager, og de har penger. De kan være i stand til å være med å kjempe i toppen, men det vil være uten Peter Crouch.


Trekløver ute for Bolton
Som tidligere nevnt vil Kevin Nolan og Nicky Hunt være suspendert for Bolton til søndagens kamp på Merseyside. Utlånte Danny Guthrie er heller ikke tilgjengelig.

I tillegg har man O?Brien, Helguson, Vaz Te og Dzemaili på skadelisten.


Trekning mens Liverpool spiller
Trekningen for FA-Cupens 3.runde vil bli gjort av Sky ca kl 16.15 førstkommende søndag, altså samtidig med at Liverpool v Bolton spilles.

FA-Cupens 3.runde, hvor lagene fra Premier League kommer med, spilles den første helgen i januar.