Rafa lovet Dudek cupene

Grunnen til at Jerzy Dudek voktet buret mot Arsenal i går har kommet for en dag. Rafael Benitez lovet Dudek at han skulle få stå alle de nasjonale cupkampene før sesongstart.

Rafael Benitez har forklart hvorfor han lot Jerzy Dudek vokte buret på bekostning av Jose Reina mot Arsenal i går. Det hele handlet om et løfte overfor polakken før sesongen startet. Liverpool-manageren lovet da Dudek at han vil starte kampene i de nasjonale cupene. Istanbul-helten måtte stå over 3.rundekampen mot Reading i ligacupen på grunn av suspensjon, men spilte mot Birmingham i 4.runde.

- Ved starten av sesongen fortalte jeg Jerzy at Pepe var førstekeeper, men jeg lovet Jerzy at han skulle få spille i Carling Cup og FA-cupen. Når du har lovet noe slikt, kan du ikke gå tilbake på ditt ord. Jeg syntes han spilte en grei kamp mot Arsenal, men han hadde egentlig ikke så mye å gjøre utenom scoringene, kommenterer Benitez til liverpoolfc.tv.

Dette skulle dermed bety at Dudek får en ny sjanse mot Arsenal, når lagene møtes igjen i kvartfinalen i ligacupen på Anfield tirsdag kveld.

- Jeg tror det var en god kamp for den nøytrale supporter. Vi kontrollerte kampen i første omgang, men Arsenal scoret på de to sjansene de hadde. Etter den andre scoringen, helt på tampen av første omgang, visste vi at det ville bli vanskelig å komme tilbake. Vi visste vi måtte score for å komme inn i kampen igjen. Vi klarte også å gjøre en redusering, og presset på for utligningen. Vi gikk fremover og skapte sjanser, men etter den tredje scoringen deres var kampen over, legger han til.

- Vi vant FA-cupen i fjor, og vi ønsket å gjenta den bedriften i år. Men vi kan ikke forandre resultatet nå, og jeg må nå bare tenke på løsninger for å stoppe fremtidige tap, avslutter han.

Skuffet Gerrard
Steven Gerrard kunne ikke skjule sin skuffelse etter at Liverpool røk ut av FA-cupen for Arsenal i går. Etter kampen måtte han innrømme at forsvarsfeil hadde kostet de røde dyrt.

- Den første halvtimen spilte vi bra, og det så ut som om vi skulle score det første målet. Uheldigvis fikk Arsenal mål som en følge av feil fra vår side. Arsenal er et godt lag med fantastiske spillere, og de forsvarte seg svært bra i andre omgang. Vi er meget skuffet over å være ute av FA-cupen, uttaler han til liverpoolfc.tv.