Rafa misfornøyd med 1.omgang

Rafael Benitez ber om supporternes støtte foran en vanskelig returkamp. Mourinho mente at Chelsea igjen ble snytt av dommeren. Formann Møller på TV2

- To forskjellige omganger
En skuffet Rafael Benitez mente at man ikke greide å holde nok på ballen før pause, og en følte at manageren mente det ville bli en veldig vanskelig retur mot et lag som liker å ligge lavt og satse på kontringer.  Rafa håper imidlertid at The Kop kan utgjøre forskjellen på tirsdag.

- Dette var en kamp med to forskjellige omganger, summerte Benitez opp kampen.  – Før pause hadde vi ikke kontroll på kampen, i 2.omgang ble det noe bedre.

- Chelsea liker å spille kontringsfotball og vi ga bort ballen for lett og var heller ikke gode nok til å komme oss tilbake.  Vi fikk inn Peter Crouch, og da greide vi også å beholde ballen høyere oppe på banen.

- Vi hadde en sjanse ved Steven Gerrard, men Petr Cech gjorde en fantastisk redning.  Det kan utgjøre en stor forskjell i returen siden Chelsea kan spille sitt spill.  Nå vet vi hva vi må gjøre.  Vi må prøve å få en scoring, holde buret rent, og greier vi enda et til er vi videre.

- I returen vil vi ha supporterne med oss og vi vet hvor viktige de kan være.


- Vi får ikke straffer
José Mourinho var fornøyd med sine spillere etter 1-0 seieren, men mente at en hands på Alvaro Arbeloa skulle ha vært et klart straffespark.  Det kan diskuteres hvorvidt spilleren skulle bli straffet for å ha veivet borti ballen med armen, men TV-bildene viste uansett at hendelsen skjedde utenfor straffefeltet.  Det ga likevel Mourinho igjen en mulighet til å nevne målet ”som ikke var” for to år siden.

- Jeg er fornøyd med mine spillere.  I første omgang var de glimrende.  Vi hadde fem store sjanser.  Etter pause angrep Liverpool mer, men vi hadde igjen muligheter på kontringer.

- Hva jeg ikke kan forstå er hvorfor vi ikke er innbefattet i regelen om straffespark.  Igjen ble vi snytt for et klart straffespark.  Jeg bare håper at vi ikke nok en gang må betale for en feil på en viktig avgjørelse.

- Liverpool vil tro at de kan snu dette i returen, men vi er et lag som er godt defensivt og som også pleier å score.

Ny ”duell” på God Morgen Norge
På TV2 i morgen, ca kl 06.40, vil kampen igjen bli diskutert på God Morgen Norge.  Formannen i LFCSCSB, Pål Chr. Møller, møter tidligere Chelsea-keeper Frode Grodås.