Rafa misfornøyd med uavgjort

Manager Rafa Benítez var misfornøyd med dagens forestilling, men benektet at spillerne allerede hadde tankene på møtene med Chelsea i Champions League.

Liverpool spilte en meget svak kamp på City of Manchester Stadium i ettermiddag, og skapte nesten ingenting fremover. Nærmest var Jermaine Pennant etter fem minutter, da han helt tydlig ble hindret av Ball. Rafa var slett ikke fornøyd med dagens forestilling.

- Jeg er misfornøyd med resultatet. Vi startet kampen bra, med godt pasningsspill og et par sjanser, sa Rafa til media etter kampen.

- Vi hadde ballen klart mest i første omgang, men klarte ikke få ballen i mål. Mot slutten av kampen ble vi satt under press på Citys mange dødballer, men jeg synes ikke de kom til noen klare sjanser.

For ordens skyld skal det nevnest at City hadde en stor mulighet med Beasley sitt tverrleggerskudd, som kom etter nettopp en dødball.

- Vi snakket før kampen om at vi måtte vinne denne kampen. Hadde vi vunnet i dag og mot Middlesbrough ville vi vært så godt som klare for Champions League-kvalikk neste sesong.

- Jeg tror ikke Chelsea-kampene hadde noe med forestillingen i dag å gjøre. Vi vet folk kommer til å snakke om de kampene, og om vi hadde startet dagens kamp slik vi avsluttet den forstår jeg folk vil tro vi hadde tankene på semifinalene. Men som sagt, jeg synes vi startet bra og manglet bare målet, avsluttet Rafa.