Rafa om kampen

Rafael Benitez spanderer noen minutter foran kampen på å dele sine tanker med massene. Hicks og Gillett med ultimatum?

Det første spørsmålet fra lfc.tv var naturligvis om Benitez var bekymret for humøret til Steven Gerrard og Peter Crouch.

- Vi har trent og snakket med dem de siste få dagene, og jeg er sikker på at de vil være mentalt klare mot Newcastle, da de vet hvor viktig det vil være for oss. Det er alltid vanskelig å gå til denne kampen, de har en flott stadion og gode supportere, så vi vet det vil bli tøft.

- Fernando Torres har trent bra denne uka. Vi har snakket med ham for å høre om han har hatt noe reaksjoner etter skaden, men jeg tror han er ok. Det står klart for meg at Fernando bringer mer fart inn i laget. For ham å løpe bak forsvarerne er en nøkkelkvalitet. Forrige sesong hadde vi Bellamy, nå har vi Fernando, begge spillere som kan slå forsvarerne og komme seg bak dem.

- Det er vanskelig med landslagsuker, men i det minste fikk vi trent med noen spillere, og kanskje vil denne pausen ha hjulpet oss med spillere som Agger og Benayoun som er nærmere formen.

Kampen mot Porto følger hakk i hæl kommende uke, men Rafa tenker ikke stort på det.

- Vi tenker på Newcastle. Etterpå vil vi ha nok tid til å tenke på Porto.

Ultimatum til Benitez?
The Guardian skriver i dag at Hicks og Gillett har gitt manager Benitez beskjed om at en ny episode med misnøye uttrykt i det offentlige ikke vil bli tolerert. Gemyttene synes å ha roet seg noe i dag etter noen turbulente døgn etter Rafas famøse pressekonferanse, med påfølgende pressemelding fra eierne.