Rafa om Reading

Rafa forteller om at dagens kamp ikke vil bli tatt lett på. Reading har aldri slått Liverpool.

Før dagens møte med Reading holder Rafa kortene tett til brystet, da han i samtale med Liverpools offisielle hjemmeide sier at han ikke engang selv vet hvilke spillere som vil bli å finne utpå banen i ettermiddag. Videre krever  Rafa fokus også i dag, og hevder hans spillere ikke lar tankene fly til større kamper kommende uke.

- Våre spillere sier at de ikke vet noe om laget før kamper. For øyeblikket er det imidlertid slik at ei heller jeg vet laget! Vi hadde trening i går, og testet to forskjellige lag. Alle så friske og raske ut, og hadde fokus, så jeg må vurdere alle før jeg tar noen avgjørelser.

- Det er noe jeg liker å gjøre, det er viktig for meg å analysere hver spiller og avgjøre hvem som gjør seg i de forskjellige kampene. Det handler ikke om rotasjon, men om hvordan man skalle vinne denne kampen med de riktige spillerne, og den neste med de riktige spillerne.
 
- Vi vet at det er viktig å slå Marseille, siden vår fremtid i Champions League vil avgjøres av det. Alle snakker dog også om Premier League, så det vil også være viktig å slå Reading, hvis vi skal være i en god posisjon før vårt møte med United. Derfor vil vi prøve å vinne denne kampen, så den neste. Det er derfor et topplag behøver en stor spillerstall; man trenger å bruke forskjellige spillere i forskjellige kamper.

Reading har aldri slått Liverpool
Om man tar en titt på statistikk før dagens dyst Reading og Liverpool imellom, vil man kunne se at Liverpool kommer godt ifra det mot dagens vertskap. Reading har, siden opprykket i fjor, til gode å slå noen av de fire antatt beste lagene i Premier League, og har faktisk aldri slått Liverpool, uavhengig av turnering. Kombinerer man dette med det at Reading er laget som har sluppet inn nest mest mål så langt denne sesongen med sine 32 mål imot, og at Liverpool har scoret 21 mål på sine siste fem kamper, lover ting godt for Liverpool i forbindelse med dagens møte.