Rafa roste El Zhar

Liverpools manager mente det var pluss å ta med seg fra en kamp mot Auxerre hvor hans lag var under vanlig nivå. Unge Nabil El Zhar fikk skryt for positivt innhopp.

2-0 mot Auxerre betyr at Liverpool fortsatt har kun seiere under pre-season, da Steven Gerrard og Daniel Agger scoret i hver omgang. Rafael Benitez sa seg totalt sett fornøyd med treningsoppholdet i Sveits. Han trakk fram Nabil El Zhar etter dagens kamp. Unggutten skaffet corneren som han selv sendte på pannebrasken til Agger for 2-0 og var livlig den halvtimen han spilte.

- Det ble på mange måter en merkelig kamp, mente Rafa etter den tamme forestillingen i Fribourg.

- Vi maktet ikke å spille opp mot vårt vanlige nivå, likevel scoret vi to fine mål. Vi fikk ingen skader og holdt buret rent, noe som alltid er bra.

- Jeg syntes El Zhar gjorde en god jobb da han kom inn i 2.omgang. Nabil er en spiller med fart og teknikk, og som ønsker å gjøre det bra. Han ga oss friske bein og jeg fortalte ham at han skulle prøve å sette fart i kampen da alle virket slitne. Jeg oppfordret ham til å prøve på noe nytt og score.

- Det var veldig varmt og vi har trent hardt, slik at jeg forventet at spillerne ville være litt slitne. Vi har likt oss på treningsleiren i Sveits og spillerne har jobbet meget godt.

- Vi har nå en lang reise til Hong Kong og to kamper til, men vi ser fram til det fordi det er viktig for klubben å reise ut og treffe sine supportere.

Den bulgarske 19-åringen Nikolay Mihaylov spilte sin første kamp for Liverpool ved å spille 90 minutter mellom stengene.