Rafa savner skadet trio

Rafael Benitez innrømmer i dag at hans lag savner Alonso, Torres og Agger. Han tror de to sistnevnte vil være tilbake om to uker, mens man kan bli nødt til å vente en måned på Alonso.

Rafael Benitez sier til Mirror i dag at han håper at hans mannskap kan holde tritt med tetlagene til den skadede trioen Xabi Alonso, Fernando Torres og Daniel Agger er tilbake. Da tror han på bedre tider og bedre resultater enn det som har vært tilfelle i det siste.

Uavgjort på Ewood Park på lørdag medførte at de røde ikke klarte å dra fordel av at Arsenal og Manchester United spilte uavgjort tidligere samme dag. Benitez er overbevist om at hans lag vil komme mye sterkere tilbake når nøkkelspillerne Alonso, Torres og Agger er skadefrie og i form igjen.

- Jeg tror vi vil fremstå som et mye sterkere lag når disse spillerne er tilbake. Når disse er klare for spill vil det gi oss mange flere muligheter og mer kreativitet,  konkluderer manageren.

- Jeg synes vi klarte oss bra i Blackburn, tatt i betraktning av at vi manglet disse viktige spillerne. Ewood Park er en vanskelig plass å få med seg poeng fra, legger han til.

- Torres og Agger burde være klare for spill i løpet av to uker, mens vi tror at Alonso vil være tilbake i trening i løpet av tre til fire uker, er den siste oppdateringen Benitez kommer med fra sykestuen.

Holder det stikk, betyr det at Torres og Agger kan være aktuelle for spill i bortekampen mot Newcastle 24.november, mens Alonso i så fall ikke vil bli å se på banen igjen før et stykke ut i desember måned.

Benitez benytter også anledningen til å komme med noen støttende ord til Dirk Kuyt, som mange beskyldte for å skusle bort Liverpools beste muligheter på Ewood Park. Nederlenderen har fortsatt ikke gjort ligamål fra åpent spill denne sesongen, og misbrukte flere store muligheter på tampen av kampen i Blackburn.

- Når du får 2-3 store sjanser og misbruker dem, betyr det i alle fall at du kommer i de riktige posisjonene. Jeg ønsker ikke å kritisere Kuyt, da han jobber knallhardt gjennom samfulle 90 minutter. Han skaper sjanser. Når en spiller skaper tre eller fire sjanser for seg selv, vil han normalt sett score. Vi må være fornøyd med innsatsen hans, og være positive. Nå må vi dra nytte av den jobben han legger ned på topp. Jeg tror det vil bli lettere for ham å gjøre mål om noen annen gjør det første målet for oss.