Rafa selger neppe Riise i januar

Valencia skal være villige til å betale £4M for John Arne Riise i januar. Men ifølge flere engelske medier skal ikke Rafael Benitez være interessert i å gi slipp på sunnmøringen.

Det har vært kjent en stund at Ronald Koeman i Valencia kunne tenke seg å kjøpe John Arne Riise i januar. Dette har også blitt bekreftet av Riises rådgiver, Jan Kvalheim.

Flere engelske medier, blant annet skysports.com og The Daily Telegraph, melder imidlertid i dag at Liverpool sannsynligvis kommer til å avslå alle bud på sunnmøringen under transfervinduet i januar.

Valencia skal ifølge The Daily Telegraph stå klar med en sjekk på £4M for å friste Rafael Benitez til å skille seg ad med nordmannen. 27-åringen kostet de røde £4.6M da han ankom fra Monaco i 2001, og har stort sett spilt fast enten på venstrebacken eller venstresiden av midtbanen siden den tid. Han har nå halvannet år igjen av sin kontrakt med Liverpool.

Selv om Benitez sannsynligvis må selge spillere før han kan kjøpe i januar, tyder signalene i engelsk presse i dag på at sunnmøringen ikke kommer til å dra noe sted.