Rafa ser fram mot trekning

Benitez gleder seg trekningen av gruppespillet i Champions League. Sami Hyypiä har ingen planer om å flytte på seg. Tommy Smith berømmer Liverpools bredde og fysiske form.

Sami fornøyd med situasjonen
Det ble i sommer hvisket om at Sami Hyypiä kunne søke seg vekk fra Liverpool, da han fryktet at manglende førstelagspill ville influere på hans posisjon på det finske landslaget. Gårsdagens målscorer og kaptein avfeier nå planer om å forlate skuta, og sier at han er fornøyd med situasjonen slik den er i dag.

- Jeg vil alltid være klar hvis jeg blir tatt ut til å spille, forklarer den store midtstopperen til Liverpool Echo.

- For øyeblikket er jeg komfortabel med min situasjon. Jeg vet at jeg vil komme til å få spille i mange kamper. Hver gang jeg får en mulighet, ønsker jeg å vise hva jeg fortsatt står for.

- Det har vært spekulasjoner i avisene om andre klubber, men jeg hadde allerede snakket med sjefen etter Aten sist sesong og han fortalte meg at han ikke ønsket å selge meg. Det var det jeg ønsket å høre.

- Vi spilte en god kamp mot Toulouse og gjorde en profesjonell jobb. Vi var fornøyd med å holde buret rent og det gir Daniel og meg selvtillit foran neste kamp, da vi vet at Carra fortsatt vil være ute. Forhåpentligvis vil han være klar igjen etter oppholdet med landskamper.

Rafael Benitez bekrefter at det var viktig at man gjorde det man skulle, slik at man er med i trekningen av gruppespillet i Champions League, som blir foretatt torsdag kl 18.00.

- Jeg var litt bekymret i første omgang siden vi stadig ga fra oss ballen, og de skapte noen problemer på kontringer, oppsummerte Rafa etter 4-0 mot Toulouse.

- Det var nødvendig for oss å være våkne og den andre scoringen drepte kampen, og vi kunne begynne å hygge oss med vår fotball.

- Det er viktig å være klar for gruppespillet. Du må være forsiktig i slike kamper og nå ser jeg bare fram mot trekningen og hvor langt vi kan greie å komme i turneringen.


- En lys fremtid
Den tidligere midstopperen og kaptein for Liverpool, Tommy Smith, sier i sin spalte i Liverpool Echo at de røde nå virker å ha en større bredde i sin stall enn tidligere, at man er i fysisk topp form, og at man er sterkere offensivt.

- Det var ikke resulatet som stod frem mest etter gårsdagens kamp, men det faktum av at det oste klasse gjennom hele laget, skriver Smithy.

- Hvis en i tillegg tenker på hvem som satt på benken og hvem som var skadet, da begynner en å ane at Rafael Benitez nå er i ferd med å bygge opp en tropp som både har stor kvalitet og stor bredde.

- Det er også godt å se at laget til Benitez nå legger mer vekt på å angripe, men det kan være at han tidligere har følt at han før ikke har hatt de rette spillerne til å gjøre dette. De røde virket dessuten i topp fysisk form og bare fortsatte da det andre laget begynte å bli slitent.

- Javier Mascherano hadde en stor kamp. Han løp i 90 minutter, vant ballen og startet angrep, og var banens beste for meg.

- En annen faktor i går var at man fikk mulighet til å se unge spillere som Sebastian Leto, Lucas Leiva og Ryan Babel. Fremtiden ser definitivt lys ut.