Rafa ser frem til Chelsea

Liverpools manager ser frem til å møte Chelsea i semifinalen etter å ha vunnet onsdagens kamp mot PSV på Anfield. Bellamys skade trolig ikke alvorlig. AC Milan også videre til semifinalen.

- Jobben er gjort, uttalte Rafa til Sky Sports etter kampen. Manageren var glad for å ha unnagjort en kamp vi var storfavoritter til og kan nå begynne å tenke på Chelsea som venter i semifinalen. Milan gikk også videre, etter 2-0 mot Bayern. Dersom vi slår ut  Londonlaget blir det derfor enten ”drømmereprise” mot AC Milan eller Manchester United som venter oss i Athen 23. mai.

Rafa fortsatte med å si at han ser frem til å møte Chelsea i semifinalen av Champions League igjen. Han mener de gårtil møtet med stor selvtillit, etter å ha gjort det bra mot dem i Cupene tidligere.

- Vi kjenner dem meget godt, og de vet også hvem vi er. Chelsea har en meget sterk stall og er farlige på kontringer. Vi har imidlertid også en god stall å velge fra.

- Kveldens kamp var aldri lett. PSV hadde ballen mye. Da de fikk en mann utvist ble det enklere for oss og Crouch scoret igjen for oss. Jeg håper han kan fortsette å score for oss helt frem til finalen.

Kampene mot Chelsea spilles den 25. april i London og 1. mai på Anfield.

Rafa hadde ikke noen flere nyheter vedrørende skaden til Bellamy. Spissen ble båret av banen tidlig i første omgang etter en vridning i kneet. Rafa tror imidlertid ikke skaden er alvorlig. I morgen vil de teste spilleren på Melwood og få vite mer om skaden.



Crouch scoret kveldens eneste mål