Rafa ser positivt på situasjonen

Rafa Benitez oppfordrer i dag røde supportere til å være positive, til tross for dalende form de siste ukene. Bolton-kampen utsettes?

Noen skylder på landslagspausen, mens andre skylder på sjefen. Liverpoolmanager Rafa Benítez er i hardt vær om dagen, og har blitt heftig kritisert for sine mange roteringer denne sesongen. Etter en glimrende start, har de røde nå gått på to uavgjorte på Anfield - hvor de tidligere har vært så sterke. Laget er fortsatt ubeseiret i serien denne sesongen.

- Dette er ikke tiden for å være negativ - det er tiden for å være positiv, sier Benítez i dag til Liverpoolfc.tv.

- Vi ligger bedre an denne sesongen enn vi gjorde i fjor. Vi er enda ubeseiret i serien, og å komme til sluttspillet i Champions League ligger enda i våre hender. Dessuten henger vi med i Carling Cup. Vi er nærmere toppen i Premier League enn vi har vært tidligere, med en kamp til gode. Vi må bare få selvtilliten vår tilbake, for den har vært fraværende den siste tiden.

- I starten av sesongen spilte vi meget bra, og scoret mange mål. Nå må vi bare fortsette å jobbe hardt. Det er vanskelig nå som mange spillere er borte med landslag, men vi jobber med de som er igjen - og prøver å analysere hva som gikk galt.

Spanjolen var tydelig skuffet over resultatet mot Tottenham i helgen, og sliter fortsatt med å forstå hvordan de røde ikke klarte å få med seg tre poeng fra det oppgjøret.

- Det er noen dager siden kampen mot Tottenham, og jeg er fortsatt utrolig misfornøyd med det resultatet. Vi tok ikke sjansene våre, og slapp inn to mål. Nå håper jeg bare at alle spillerne kommer tilbake friske og raske.

Benítez bekreftet at Dirk Kuyt må stå over Nederlands kamp i helgen på grunn av en hamstringskade.

Bolton-kampen utsettes?
Bolton kvalifiserte seg for gruppespillet i UEFA-cupen, og har blitt trukket i gruppe med Braga, Bayern München, Røde Stjerne, og greske Aris Thessaloniki. Sammy Lee og hans mannskap er satt opp med hjemmekamp mot grekerne torsdag 29. november. Dermed er det naturlig å tro at Liverpools møte med Bolton lørdag den 1. desember vil bli flyttet til dagen etter, søndag 2. desember.

Vi gjør oppmerksom på at dette ikke er offisielt eller bekreftet.