Rafa sikter mot avansement

Etter gårdagens tap mot Reading, retter nå Rafa fokus mot avansement i Champions League.

Rafael Benítez snakket i dag med Liverpools offisielle hjemmeside om Champions League-kampen til uka, hvor Liverpool kan sikre seg avansement gjennom å slå Marseille. Selv om Liverpool tapte hjemmekampen mot franskmennene, føler Rafa seg sikker på at man kan klare et avansement.

- Jeg tenker ikke på å tape. Jeg tenker kun på å vinne, og jeg vet hvordan laget er.
Å se disse spillerne spille bra, se fornøyde og selvsikre ut, det gir meg selvsikkerhet. Alt dette var feil da vi tapte for Marseille hjemme.

- Marseille hadde ikke spilt på ti dager før den kampen, de hadde bare trent og forberedt seg på møtet med oss. Nå drar vi til deres stadion, men å spille der vil ikke være problematisk. Problemet sist var at vi tildelte oss selv for mye press i Champions League, fordi vi tapte hjemme mot Marseille. 

- Vi var i en lei situasjon, og alle sa "glem det, det er en katastrofe", men nå sier de "OK, kanskje kan Liverpool klare det". Dere vet at vi har tro på dette, vi kan klare det; vi kan slå Marseille og gå videre.
 
­Videre bedyrer Liverpool-sjefen at pengene i Champions League ikke er det viktigste med et avansement for hans egen del, da sportslig suksess er hva han higer etter.

- For meg er sportslig måloppnåelse viktigere enn pengene i Champions League. Pengene er heller ikke å forakte, men man vil vinne for å vinne trofeer.

- Liverpool må alltid tenke på seier. Og hvis man vinner trofeer, vil penger komme etterpå. Jeg har alltid vært sikker på at vi vil gå videre. Jeg sa hele tiden at vi måtte vinne våre tre siste kamper i gruppa for å gå videre. 

- Jeg føler meg sikker på at vi kan dra dit og vinne kampen.