Rafa sikter seg inn på Quaresma?

Med Fernando Torres i boks, hevder The Times at Portos Ricardo Quaresma er nestemann på Rafas shoppingliste. Bury tester to av Liverpools tenåringer med tanke på lån.

Etter å ha sikret seg spissen han var på jakt etter, i Fernando Torres, intensiverer nå Rafael Benitez sin søken etter en ving eller to. The Times hevder at indikasjoner fra Portugal i går kveld tyder på at Portos Ricardo Quaresma nå har seilt opp som Liverpool-managerens førstevalg. Avisen melder at Liverpool skal ha fått avslag på et bud på £13.5M på 23-åringen. Det antydes imidlertid at Porto kan komme til å gi slipp på sin stjerne om det legges litt flere pundsedler i potten.

London-avisen skriver at Romas Allessandro Mancini og West Hams Yossi Benayoun fortsatt står høyt oppe på Rafas ønskeliste, i tillegg til at Liverpool-manageren vil prøve å tvinge igjennom en overgang for Manchester United-forsvareren Gabriel Heinze.

To unge midtbanespillere til Bury
To av Liverpools unge midtbanespillere vil være på plass når Bury starter sin preseason-trening denne uken, melder League Two-klubben på sin offisielle nettside. Spillerne er ikke navngitt, men det skal dreie seg om to midtbanespillere som har kamper for Liverpools reservelag. Bury vil vurdere om de skal knytte til seg de to Liverpool-ungdommene på lån for den kommende sesongen.