Rafa skuffet over tapte poeng

Etter kampslutt i dag, hevdet Rafa at man hadde sjanser nok til å vinne kampen, samtidig som han tok lagets form og Dirk Kuyt i forsvar. Carragher nær suspensjon etter sitt fjerde gule.

Liverpools manager, Rafael Benítez, erklærte seg etter kampslutt, skuffet over to tapte poeng, i en kamp han følte man hadde sjanser til å avgjøre, dette i følge Liverpools offisielle hjemmeside.

- Vi er særdeles skuffede over ikke å ha vunnet kampen. Vi visste før kampen at Blackburn ville bli en hard nøtt å knekke, da de har spilt godt, og scoret mål.

- Sett i ettertid, kunne vi med letthet ha vunnet kampen, ettersom vi skapte mange klare sjanser, uten å ta dem. Det positive vi kan ta med oss inn i tirsdagens oppgjør mot Besiktas, er det faktum at dersom vi skaper samme type sjanser som hva som ble tilfellet, kommer vi til å score.

Rafa langt på vei benekter at det er problematisk at man igjen har gått ut av en kamp med kun ett poeng i snippesekken. Dette da man produserer sjanser nok til å kunne tredoble uttellingen ved lignende anledninger i fremtiden:

- Vi har fortsatt en kamp til gode på de fleste lagene over oss på tabellen, og i våre siste fire kampene, har vi forbedret vårt spill. Hvis vi ikke hadde skapt sjanser, slik vi for øyeblikket gjør, da ville det ting ha vært problematiske. Jeg er sikker på at vi kommer til å begynne å score igjen snart.

Avslutningsvis valgte Rafa å sende ros i retning Dirk Kuyt, hvis muligheter ble spolerte av mindre overbevisende avslutninger i dag.

- Han er en fantastisk arbeidshest, og tilfører meget til sitt lag. I det minste kommer han seg i scoringsposisjon.

Carragher nær suspensjon
Som følge av at Jamie Carragher, noe billig, i dag pådro seg sitt fjerde gule kort for sesongen, vil Jamie se seg nødt til å stå over neste kamp, dersom han skulle pådra seg et nytt gult kort, uansett engelsk turnering. Ingen andre spillere står i umiddelbar fare for å bli suspendert ved neste gule kort i engelske turneringer, nærmest er skadde Pennant, Kuyt, Mascherano og Lucas, som alle har pådratt seg to kort av gul farge.