Rafa stoler på Gerrard

Rafa Benítez snakker før kveldens semifinale om sin tillit til sin kaptein Steven Gerrard, og svarer på den bestandige sammenligningen med Chelseas Frank Lampard.

Rafa Benítez har stor tillit til sin kaptein, og mener Stevie G alltid presterer i de viktige kampene når det virkelig gjelder.

- Han har den rette innstillingen, og viser det spesielt i de store kampene som de i Istanbul og Cardiff. Han er en stor spiller, som er klar for utfordringen, sier spanjolen til Liverpoolfc.tv.

- Det er enklere for Gerrard nå som vi har forbedret troppen. Spillere som Mascherano, Alonso, Crouch og Kuyt hever nivået og gjør det enklere for Stevie.

'Steven Gerrard vs Frank Lampard' diskusjonen har pågått i tusenvis av tråder på forskjellige diskusjonsforum, og har vært et hett tema både på TV og på puben de siste årene. Rafa bryr seg heller lite om hvem som er best.

- Begge er veldig gode spillere. De er forskjellige spillere med forskjellige kvaliteter, og du kan ikke si den ene er bedre enn den andre, avsluttet Benítez.