Rafa tilbake på kontoret

Nye kontrakter for trio, samt å sikre handelen av Florent Malouda, er øverst på arbeidsagendaen til hjemvendte Rafael Benitez. West Ham favoritter til å sikre seg Craig Ballamy.

Ifølge Liverpool Echo er det bare detaljer som gjenstår før Pepe Reina, Xabi Alonso og Momo Sissoko skriver under på nye forlengende og mer lukrative avtaler med LFC.  Det var aldri særlig fare for at Reina skulle la seg lokke av tilnærmelser fra Valencia, mens det har versert større spekulasjoner om at Barcelona kunne sikre seg Alonso og Juventus var villig til å skrive ut en stor sjekk for Sissoko.

Alle tre spillerne skal imidlertid være viktige brikker i den spillertroppen Rafael Benitez til neste sesong vil håpe kan gjøre klubben til en utfordrer om ligatittelen, og en forventer at disse kontraktene underskrives om kort tid.

Spilleren det forventes først kan komme inn Shankly Gates er Florent Malouda, og Rafa vil arbeide for at den franske venstrevingen kan være klar i løpet av de nærmeste dagene.  Arsenal og Chelsea er også blitt linket til midtbanespilleren fra Lyon, men Liverpool skal fortsatt være favoritter til å sikre seg 26-åringen.

West Ham skal være klar til å både å kjøpe Craig Bellamy og gi waliseren en lukrativ kontrakt for å flytte til østre del av London.  Aston Villa, Newcastle og Blackburn følger også situasjonen, men West Ham synes å være favoritter til å sikre seg den omstridte angriperen.  Liverpool har ikke mottatt noe bud for Bellamy, men har gjort det klart at man er villige til å lytte til tilbud.