Rafa trives med luksusproblem

Liverpoolmanager Rafael Benítez mener at den tøffe konkurransen på alle plasser i laget er nøkkelen til suksess - og trives med sitt luksusproblem.

Liverpool har scoret flest mål av samtlige lag i Premier League etter 6-0 seieren på lørdag. Med 10 mål scoret den siste uka mot Toulouse og Derby, der alle Liverpools-spisser har puttet ballen i nettet, har manageren mange alternativer når han velger ut hvem han skal starte med på topp. Spanjolen mener konkurransen om plassene der oppe er nøkkelen til suksess.

- Forståelsen mellom Torres og Kuyt er god, og det samme er det når Kuyt og Voronin spiller i lag. Slik er det også når Crouch spiller med Voronin, Torres eller Kuyt. Jeg er fornøyd med alle angrepskombinasjonene, sier Benitez til Liverpoolfc.tv i dag.

- Alle spillerne vet hva jeg ønsker, bevegelsen er god, og jeg tror de bare vil bli bedre og bedre de kommende ukene. Nå har vi fire kvalitetsspillere med forskjellige styrker og ferdigheter, og jeg kan kombinere forskjellig ettersom samtlige av dem kan score mål.

- Vi er forskjellige fra forrige sesong. Vi klarer nå å holde på ledelsen og putte det viktige andremålet som dreper kampen. Det slet vi med i en del kamper forrige sesong.

Liverpool topper nå Premier League, med en kamp til gode. Det har ikke de røde gjort på noen år, men Benítez påpeker det er lenge igjen.

- Jeg er sikker på at supporterne er fornøyde med hvor vi er nå, men for meg er det ikke det viktigste nå. Det er for tidlig, og det er lenge igjen. Vi må fortsette i samme spor, og se hvordan vi ligger an om noen måneder. Arbeidsmoralen i laget er veldig bra. Kuyt kom seg ikke på scoringslista mot Derby, men jeg er fornøyd med alt arbeidet han la ned. Det samme gjelder Torres og Voronin - jeg er fornøyd med dem alle!

- Vi er bedre enn tidligere, har mer selvtillit, scorer mer mål, og vinner fotballkamper. Vi får fortsette å vinne i noen måneder til, og først da kan vi begynne å snakke om vi har hatt en fantastisk sesongstart.