Rafa tror på en løsning for Mascherano

Rafael Benitez virker ikke å være nevneverdig bekymret for at FIFAs regelverk skal sette en stopper for lånet av Javier Mascherano. Pardew bekrefter at Carson ikke får spille.

Rafael Benitez virker å ha tro på at Javier Mascherano kan spille for Liverpool denne sesongen, selv om FIFA har sagt det motsatte tidligere i dag. Naturlig nok nektet Liverpool-manageren å kommentere spekulasjonene rundt den konkrete overgangen på pressekonferansen før Arsenal-kampen, men han indikerte likevel at han har liten tro på at FIFAs regelverk kan diktere at en spiller ikke kan spille for mer en to klubber i en og samme sesong.

- Det finnes flere eksempler på at spillere har spilt for tre klubber i en og samme sesong, og i noen tilfeller faktisk også fire klubber, så jeg anser ikke dette som noe problem, uttalte Benitez til et samlet pressekorps.

- Vi vurderer gode spillere, og vi ønsker å finne en spiller som kan gi oss mer balanse i troppen. Men for øyeblikket fokuserer vi bare på kampen i morgen, og vi snakker ikke om enkeltspillere, la han raskt til.

- Jeg liker ikke å snake om navngitte spillere og rykter i pressen.

Crouch og Alonso ikke til salgs
Rafa benyttet også pressekonferansen til å gjenta at duoen Peter Crouch og Xabi Alonso ikke er til salgs. Crouch har blitt linket både til Newcastle og Juventus den siste tiden, mens Alonso har blitt satt i forbindelse med en retur til Spania.

- Det er helt klart at vi ikke ønsker å slege Peter Crouch. Alonso har en kontrakt med oss, og vi er fornøyd med han. Han trives i klubben, og dette er rett og slett et useriøst rykte.

Rafa frykter Henry
På samme pressekonferanse innrømte også Liverpool-manageren at hans lag nå møter et sterkt forbedret Arsenal i morgen kveld, ettersom Thierry Henry er tilbake fra skade. Den franske stjernespissen returnerte etter en nakkeskade mot Charlton på tirsdag, og bidro sterkt til at The Gunners vant 4-0.

- Vi vet at Henry er tilbake, og vi vet at Arsenal er et bedre lag når han spiller. Vi må være oppmerksom på han, for han er i stand til å gi oss problemer. Han er en meget god spiller, og han påvirker laget. Vi må være forsiktige.

- Jeg hørte et rykte denne uken om at Henry er på vei til Liverpool. Alt jeg vet er at han kommer i morgen, og at han vil reise tilbake til London etter kampen. Han kan faktisk komme tilbake hit på tirsdag også, sa en spøkefull Rafa.

- Arsenal har et godt lag, og de vil være farlige motstandere. De pleier vanligvis å score mål i sine kamper, og de virker å være tilbake i sin beste form.

Pardew avviser at Carson er på vei tilbake i januar
Charlton har, som vi nevnte tidligere i ettermiddag, ikke fått tillatelse av Liverpool til å bruke Scott Carson i FA-cupkampen mot Nottingham i helgen. Men Liverpools avgjørelse om å nekte den utlånte målvakten å spille i FA-cupen skal ikke bety at Carson er på vei tilbake til Liverpool under transfervinduet i januar, ifølge Charlton-manager Alan Pardew.

- Liverpool har bedt oss om å ikke benytte Carson mot Nottingham Forest. Selv om han egentlig er på lån hos oss ut sesongen, tror jeg Liverpool i en nødsituasjon ikke ønsker at Carson er cuptied. Om de for eksempel kommer til en cupfinale og de trenger Scotts tjenester, vil det nesten være flaut om de ikke hadde han tilgjengelig, kommenterer Pardew til Newsshopper London.

- Liverpool har bedt oss om ikke å benytte han i FA-cupen, og det kommer vi heller ikke til å gjøre, legger han til.