Rafa tror på Mascherano

Liverpools manager mener at man har gode sjanser til å sikre seg Javier Mascherano på en permanent overgang. Tidlig til sengs under hardt kampprogram.

Rafael Benitez gjentok på pressekonferansen foran morgendagens møte med Reading at man har tro på at Javier Mascherano skal forbli helrød også etter at argentinerens låneperiode løper ut etter denne sesongen. Rykter har fortalt at man skal være muntlig enig med midtbanespilleren om en avtale, men at man ikke har greid å banke avtalen ennå. Dette skal ha vært en medvirkende årsak til at Benitez nylig gikk ut og kritiserte klubbens amerikanske eiere for at man ikke kjente til hvordan transfermarkedet fungerte i Europa, mens Hicks og Gillett har gjort det klart at de første ønsker å prate om transfervinduet i januar når de kommer til Anfield om en ukes tid.

- Det sier seg selv at jeg ønsker at Mascherano skal bli, gjentok Rafa. - Vi har fortsatt samtaler om dette, men jeg har tro på at han vil bli siden han selv sier at han ønsker det. 

. Han spiller bra og alle vet hvilken god spiller han er. Det finnes ikke mange midtbaneankere av verdensklasse.

- Jeg tror vi skal greie å overbevise ham.  Han har hele tiden sagt at han liker seg her, han liker byen, supporterne støtter ham og familien har det greit. Nå gjelder det bare å få sluttført det hele.

Den store sportsbegivenheten i England denne helgen er VM-kampen i boksing mellom Ricky Hatton og Floyd Mayweather. Rafael Benitez fikk derfor spørsmål om hans spillere ville få se kampen som utkjempes natt til søndag, men manageren var klar på at hvile er helt avgjørende nå foran en av sesongens viktigste uker med tur til Marseille og påfølgende storoppgjør mot Manchester United på Anfield.

- Jeg har fortalt dem at det nå er virkelig viktig å få nok hvile, bekrefter Rafa. - Dette gjelder ikke minst siden vil spiller sent borte mot Reading, og deretter skal spille borte mot Marseille allerede på tirsdag.

- Jeg håper at spillerne ikke blir sittende oppe for å se kampen, siden vi nå spiller så mange kamper så tett på hverandre. Noen behøver mer tid til hvile enn andre, men alle har uansett DVD-spillere i dag og kan se på det senere.