Rafa v José

Rafael Benitez nevnte tidligere at han ikke var opptatt av José Mourinho, men de to managerne greide likevel ikke å unngå å gi hverandre syrlige stikk på dagens pressekonferanse.

- Chelsea tapte tittelen pga Mourinho
Rafael Benitez legger ikke lenger skjul på at José Mourinho ikke er den første personen han inviterer til selskap.  Selv om Liverpools manager helst vil snakke om fotballen, greide han ikke å holde seg på den offisielle pressekonferansen foran semifinalen mot Chelsea i morgen.  Der mente han at Mourinho gjennom sin rotering av spillere i helgen mot Bolton kostet sitt lag ligamesterskapet, og han passet samtidig på å si at det var Liverpools supportere som var spesielle.  Det siste utvilsomt myntet på manageren som ynder å kalle seg selv for ”the special one”.

- De er klart at de vil være under press siden de snakker om trofeer, trofeer og trofeer, sier Rafa om Chelsea.

- De prøver å vinne alt, det er nok press uten at jeg behøver å si noe.  En kan bare si Mr Abramovich hva han ønsker, Champions League eller Premier League.  De vet det selv.

- Det kostet ham ligatittelen, svarte Benitez på spørsmål om ikke også José Mourinho hvilte spillere under siste kamp.

- På Stamford Bridge viste våre supportere at de vant deres kamp, selv om fansen til Chelsea alle hadde fått et flagg.  Våre supporterer var imidlertid til stede med sine hjerter.

- Vi behøver ikke å gi bort flagg som våre fans kan vifte med, våre supportere vet hvor de har sitt hjerte og det er alt vi behøver.  Chelsea vet at Anfield vil bli et vanskelig sted for dem.  Jeg vet at de kan si at det ikke er noe problem og at de har opplevd det før, men vi vet at det vil bli et problem for dem.  Våre supportere, det er de som er spesielle, det er helt klart.  Chelsea vet hvorfor.

Mourinho på sin side nevnte for n’te gang at Liverpool har kunne forberede seg på en helt annen måte enn hans lag, og at man dermed ikke kunne kalle seg selv for favoritter.

- Vår motstander har kunne forberede seg til denne kampen i ei uke.  For oss er det to dager siden vi spilte og kjempet i en tittelkamp.  Jeg synes derfor ikke at vi er favoritter.

- Hva jeg mener om Liverpools supportere?  De må være veldig glade i meg.  Tidligere sa jeg at det var umulig å sammenligne disse to klubbene i Europa.  Liverpool har hatt en suksess som Chelsea ikke en gang er i nærheten av.