Rafa vil få massiv støtte fra The Kop

Liverpool Daily Post skriver at supporterne reagerer med vantro og sinne på at eierne ikke har gått ut og støttet Rafael Benitez. Avisen spår at manageren vil få massiv støtte fra tribunene.

Liverpool Daily Post forventer en massiv støtteerklæring til Rafael Benitez fra The Kop i forbindelse med kampen mot Porto i morgen kveld. Flere supportergrupperinger og supporternettsteder viser i dag sin uforbeholdne støtte til manageren i konflikten med klubbens eiere. Morgenavisen i Liverpool skriver at dette vil komme til syne i form av pro-Benitez flagg og bannere på tribunen i morgen kveld, og viser også til underskriftskampanjen som foregår på internett akkurat nå.

- Den store majoriteten av supporterne er forferdet bare over at tanken på å sparke Rafa har blitt tenkt. Det vil være en enorm tabbe, og et fryktelig tilbakesteg for klubben. Hicks og Gillett vet ikke hva de begir seg ut på om de motsetter seg Liverpools supportere, sier Les Lawson, som er sekretær i Merseyside branch av den offisielle supporterklubben.

- Vi kommer til å gjøre det helt klart hva vi mener overfor eierne onsdag kveld, ved hjelp av bannere og flagg. Jeg håper de tar til fornuften og støtter Rafa, legger han til.

Rick Pedder, som er formann i en annen supportergruppe sier følgende:

- Rafa kan vise seg å bli en av de beste managerne vi noensinne har hatt. Han trenger bare å bli gitt en skikkelig mulighet. Nå hersker det en blanding av sinne og vantro blant supporterne over at ting har gått så langt som dette. Dette må ordnes opp i på en eller annen måte. Benitez har full støtte fra nesten samtlige supportere. Det er kanskje en og annen som ikke liker han stil, og synes han er litt arrogant, men de er svært få.

Nettstedet Red and White Kop har som kjent bedt supporterne samles utenfor Sandon pub i Oakfield Road 45 minutter før avspark, for samlet å vise sin støtte til Benitez. De oppfordrer også alle til å synge og rope hans navn i løpet av kampen.

- Vi oppfordrer alle Liverpool-supportere til å stå sammen og vise tillit til vår manager.