Rafa vil ha Cicinho?

Liverpool Daily Post hevder at Rafa Benitez er ute etter å sikre seg vingbacken Cicinho fra Real Madrid. Ligasjefen uttaler seg om Heinze-saken. Charlie Barnett havner i Blackburn?

Liverpool Daily Post antyder i dag at Rafael Benitez kan komme til å bruke £7M for å sikre seg Real Madrids vingback/høyreback Cicinho før transfervinduet stenger.

Den italienske klubben Roma skal ha vært i samtaler med Madrid-klubben om en overgang for brasilianeren, men nå skal Liverpool ha kommet på banen. Det ryktes at de røde er beredt til å tilby Cicinho £2M i årslønn for å flytte til Anfield.

27-årige Cicinho har en fartstid i Botafogo, Atletico Mineiro og Sao Paulo i hjemlandet. Før han ankom Real Madrid var han med på Sao Paulo-laget som slo Liverpool i finalen i VM for klubblag i Japan i desember 2005. Han står bokført med 15 landskamper og ett mål for Brasil.

Ligasjefen uttaler seg om Heinze-saken
Premier Leagues toppsjef Richard Scudamore har i dag uttalt seg om konflikten Gabriel Heinze har gående med Manchester United. Argentineren ønsker som kjent en overgang til Liverpool.

- Jeg tror denne saken vil være løst før transfervinduet stenger. Alle parter ønsker en rask avklaring. Vi har et system på plass som vil sørge for det. Vi driver nemlig med slikt hele tiden, sier Scudamore til Liverpool Daily Post.

Barnett havner i Blackburn?
Ifølge nettstedet sportinglife.com skal Blackburn være i ferd med å sikre seg den unge Liverpool-spilleren Charlie Barnett. 18-åringen har trent med Newcastle den siste tiden, men også en rekke andre klubber skal følge situasjonen nøye. Nå skal altså Barnett ha sluttet seg til Blackburn, og skal ha spilt en treningskamp for Ewood Park-klubben mot Stalybridge Celtic i går.

Neville forstår Carra
Phil Neville er den siste i rekken av engelske fotballspillere som viser forståelse for Jamie Carraghers beslutning om ikke å spille mer for England. Yngstebror Neville skal ha vært inne på samme tanken for fem år siden.

- Jeg forstår fullt ut de spillerne som kutter ut landslaget. Det er kun en gang i karrieren min at jeg selv har tenkt tanken, og det var før VM i Japan. Jeg reiste da mye med landslaget uten å få slippe til i kamper. Du blir fort desillusjonert av slikt, sier Neville til Liverpool Daily Post.