Rafa vil skvære opp

Benitez sier til spansk radio at han nå håper partene i konflikten på Anfield kan rydde opp, og forklarer nærmere hva som har vært problemet.

Rafael Benitez har til en spansk radiostasjon kommet med ytterligere forklaringer på hvorfor det nå synes å være full konflikt mellom Liverpools eiere og manageren, selv om Rafa understreket at det aldri har hersket personlige problemer dem i mellom.

Manageren har hevdet at han er overrasket over at det oppstod konflikter over hans planer i transfermarkedet framover, og forklarer hva han har ønsket å planlegge foran mulige transaksjoner i januar.

- Forholdet til eierne var veldig godt. Selv da vi spilte mot Arsenal nylig hadde vi et møte og det var glimrende. De var virkelig fornøyde med ideene og planene for fremtiden. Plutselig, og jeg vet ikke hvorfor, var det noe som forandret seg. Vi måtte kontakte hverandre via e-mails og slikt, og det var da misforståelsene oppstod. De har også hele tiden sagt at "vi ønsker at Rafa skal være fornøyd", slik at dette kom som en overraskelse. Jeg håper nå at vi kan rydde opp i dette.

- Jeg tror ikke hele situasjonen har blitt forklart ordentlig, fordi jeg har ikke spurt etter mer penger slik som noen synes å tro. Jeg var ute etter to spillere på fri overgang, og en spiller til for en meget god pris. Den siste skulle ordnes etter at vi hadde solgt en annen spiller, slik at vi faktisk ville gå i overskudd rent økonomisk. Derfor kunne jeg forstod hvorfor det skulle være et problem.

- Når vi nå en gang kommer sammen må vi sette oss ned å få orden på dette.