Rafa vil søke forsikringer fra Gillett og Hicks

Liverpool Daily Post tror Rafael Benitez vil søke forsikringer fra George Gillett og Tom Hicks, vedrørende sin posisjon og rolle i klubben, under det mye omtalte møtet med eierne.

Rafael Benitez har de siste dagene fremstått som veldig sikker på at uoverenstemmelsen med de amerikanske eierne skal ryddes av veien så snart partene får møtes og snakke sammen. Liverpool Daily Post skriver i dag at spanjolen likevel vil søke forsikringer fra George Gillett og Tom Hicks når det gjelder hans egen rolle når de møtes.

Partene møtes ansikt til ansikt for første gang etter at de røk uklar om transferstrategien, etter søndagens kamp mot Manchester United. Det kjølige forholdet partene imellom skal ha blitt betydelig mildere siden konflikten først oppstod. Liverpool Daily Post mener at årsaken til dette er at Foster Gillett omsider returnerte til Melwood for å jobbe sammen med Rick Parry.

Det som opprørte Benitez aller mest skal være at det ble hevdet at Rick Parry nå skulle håndtere alle overgangssaker. Manageren ønsker bestemt å fortsatt ha kontroll med hvem som skal ut og inn av spillere.

- Jeg er manageren, og det eneste spørsmålet som er ubesvart er hvordan jeg skal gjøre jobben min. Det må vi få klarlagt, uttaler spanjolen til Daily Post.

- Eierne vil nok fortsatt være på julekortlista mi, og jeg på deres, så det er ikke noe problem, legger han til.

- Jeg er slett ikke bekymret med tanke på møtet. Vi prøver alle å gjøre det som er best for klubben, og vi ønsker alle det samme. Men vi trenger å forstå hverandre. Jeg har ikke snakket med eierne siden denne situasjonen oppstod, men jeg har snakket med Foster Gillett, og ting fremstår som klarere nå.

- Møtet blir i helgen eller tidlig i neste uke. Jeg tror det blir et møte der vi får orden på en del ting, og alt vil vise seg å være greit. Vi vil også snakke om ting som hvordan vi skal slå Chelsea i ligacupen!

Benitez er overbevist om at møtet vil sette en stopper for spekulasjonene omkring hans fremtid som Liverpool-manager.

- Jeg antar at alt snakket omkring min posisjon i klubben er en saga blott innen neste helg. Når man ser på hva vi har utrettet over de siste 3-4 årene er det åpenbart at vi går i riktig retning. Dette handler bare om å finne en løsning på en misforståelse.

- Akkurat nå bekymrer jeg meg ikke for dette, da kampen mot Manchester United i helgen er vanskelig nok. Vi har eiere som ønsker å vinne. Jeg ønsker å vinne, og vi deler mer eller mindre de samme visjonene.

Liverpool-manageren hevder at han fortsatt venter på å få tid og dato for det mye omtalte møtet av Rick Parry.