Rafa vurderte sin egen stilling

Rafael Benitez innrømmer i dag at han vurderte sin egen stilling da feiden med eierne raste som verst. Han er fortsatt usikker på sin egen posisjon foran det bebudede møtet. Carragher hyller Torres.

Tabloidavisene Sunday Express og Sunday Mirror bringer i dag sitater fra Rafael Benitez der spanjolen sier at han var nær ved å si opp sin jobb på Anfield da feiden mellom ham og de amerikanske eierne var på sitt mest turbulente. Manageren innrømmer at han også ikke er fornøyd med at han i fremtiden skal ha mindre innflytelse i transferforhandlinger, og at dette nå skal gå gjennom Rick Parry.

Benitez beskyldte som kjent amerikanerne for ikke å forstå hvordan transfermarkedet fungerer, mens Gillett og Hicks ba Rafa om å konsentrere seg om å trene og lede laget. Et oppklaringsmøte er nå nært forestående, ettersom både Gillett og Hicks befinner seg på Merseyside i dag i forbindelse med storkampen mot Manchester United.

- Jeg har analysert situasjonen, og ja, jeg var overrasket over det som skjedde. Jeg har tenkt mye, og fant etter hvert ut at den beste løsningen var å prøve og vinne hver kamp. Etterpå får jeg snakke med eierne om misforståelsen. Nøkkelen for meg er å forstå hva denne misforståelsen bunner i. Det er åpenbart for meg at min posisjon i klubben er annerledes nå enn for seks måneder siden. Vi må analysere hvorfor, er den nye kryptiske meldingen fra Rafa.

- Vi må analysere hvorfor det ble en slik misforståelse. Jeg vil prøve å forstå det. Jeg forstår det fortsatt ikke. Jeg vet det fortsatt ikke.

Carragher hyller Torres
Jamie Carragher hyller Fernando Torres før dagens kamp mot Manchester United, og beskriver spanjolen som en av de beste spissene Liverpool noen gang har hatt.

- Jeg håper Fernando viser seg å være spissen som vil utgjøre den lille forskjellen for oss. Han er like god som de beste spissene i Europa for øyeblikket. For meg er det riktig å sammenligne han med Tevez og Rooney hos Manchester United. Vi har her en spiller i samme klassen, som kan skape en scoring ut av ingenting, sier Carragher til liverpoolfc.tv.

- Fernando er allerede en av de beste spillerne i Premier League. Han virker ustoppelig, og jeg håper det fortsetter slik. Jeg er sikker på at spillere på andre lag ikke ser frem til å møte ham. Det er noe vi har savnet siden Michael Owen forlot oss.

- Han har spilt utmerket fra første dag av. Det handler ikke bare om målene han scorer, men også om arbeidsinnsatsen hans. Dette var et godt kjøp av klubben, spesielt med tanke på hans unge alder og at han er kontraktsbundet til oss for seks år.

- Jeg håper han fortsatt vil være her når han er på toppen av sin karriere. Vi har hatt noen store spisser i klubben opp gjennom årene, og fortsetter han slik som dette vil han være oppe blant de beste av dem.

Torres virker å være sikker i startoppstillingen mot Manchester United i ettermiddag, og Carragher håper tre poeng i dag skal bidra til et enda mer spennende tittelrace.

- Jeg er sikker på at Arsenal, Manchester United og Chelsea vil fortsette å vinne, så det er opp til oss å bevise at vi kan holde følge med dem. Det vil være veldig bra for Premier League om det fortsatt står mellom fire klubber når det gjenstår ti kamper, i mars og april. De siste årene har Chelsea og Arsenal vært utrolig stabile, men nå har lagene midt på tabellen begynt å ta poeng fra topplagene også, noe som gjør det hele mer interessant. Klarer vi å ta tre poeng mot United vil vi være tilbake i tetkampen, avslutter Carragher.