Recreativo vil kjøpe Sinama

Recreativo ønsker å betale rekordsum for Florent Sinama-Pongolle? Tenåringer snart på prøvespill. Barcelona vil ha Momo Sissoko til sommeren? Idrizaj matchvinner.

Liverpools utlånte franskmann Florent Sinama-Pongolle har gjort sakene sine meget bra i Recreativo. Så bra at den spanske klubben nå ønsker å sikre seg spissen på permanent basis.
Franskmannen har tidligere sagt at han trives godt i klubben, og den spanske sportsavisen AS melder i dag at klubben som ligger på 7.plass i La Liga skal være villige til å slå sin egen overgangsrekord for å sikre seg den målfarlige spilleren. 6 millioner euro er prisen det snakkes om, noe som vil tilsvare ca. 50 millioner norske kroner.
Sinama har scoret 9 mål på 15 kamper i La Liga hittil i år.

Tenåringer skal trene med Liverpool
Liverpools speider Malcom Elias har plukket ut tre 13-åringer fra den spanske klubben Antiguoko, som skal få trene på akademiet. Kenan Kodro (1,90 høy) er spiss, mens Imanol Villena og Andoni Amonarraiz skal være midtbanespillere.

Nytt prøvespill for Sappleton
Det meldes også om at jamaicaneren Ricky Sappleton skal tilbake til Liverpool på prøvespill, etter å ha trent litt med Middlesbrough den siste tiden.

Sissoko på ønskelisten til Barcelona?
Catalan Daily Sport melder i dag at Barcelona i sommer kommer til å forsterke sin sentrale midtbane. De spanske mesterne skal være ivrige etter å sikre seg en ballvinner, og Liverpools Momo Sissoko nevnes sammen med David Albelda, Yaya Toure og Peter Luccin som den mest aktuelle. Rapporten sier at Barcelona skal ha innsett at det kan bli vanskelig å sikre seg Xabi Alonso, og at de nå har rettet øynene mot andre muligheter.

Sportsdirektør Txiki Begiristain er imidlertid ikke veldig interessert i å nevne navn:

”Vi tenker selvfølgelig på hva som må foretas foran neste sesong, men vi nevner aldri navn så lenge før transfervinduet åpner”, sier han.

Idrizaj matchvinner
Liverpools unge østerriker Besian Idrizaj scoret kampens eneste mål da Østerrike U20 beseiret Sveits U20 i sveitsiske Locarno i kveld. Den utlånte Liverpool-spissen ble byttet ut etter 70 minutter. Dette var Østerrikes siste kamp i firenasjonersturneringen. De ligger på tredjeplass på tabellen, men kan bli passert av Sveits som har to kamper igjen å spille.