Reina forventer seier

Pepe Reina sier at Liverpool ikke bør tape noen kamper på hjemmebane, heller ikke mot et skadefritt Manchester United. Barcelona med vellykket generalprøve.

- United et bedre lag enn i fjor
Liverpool og Pepe Reina har sluppet inn tre mål på 14 ligakamper på Anfield denne sesongen, hvor 11 er vunnet og det har blitt tre uavgjort.  Lørdag kl 13.45 møter de helrøde serieleder Manchester United til et klassisk møte foran The Kop, men den spanske keeperen ser ingen grunn til at statistikken ikke skal holde seg.

- Vi forventer å gjøre en like god kamp som da vi slo Chelsea, siden vi ikke burde tape noen kamp hjemme, sier Reina.

- United spiller mye bedre denne sesongen.  Det kan ha med å gjøre at Paul Scholes er tilbake eller formen til Cristiano Ronaldo.  Det gir United bedre balanse og de spiller nå mer som et lag.  Edwin van der Sar er også en stor del av deres suksess.  Han er stabil og en av de beste keeperne i verden.

- Vi kommer ikke til å gi opp ligatittelen før det er matematisk umulig, men vi tenker ikke på det.  Vi konsentrerer oss om å vinne neste kamp.

Alex Ferguson sier at man regner med å ha Vidic og Evra tilbake etter skader, og gjestene fra Manchester har dermed en fulltallig tropp å velge fra.


Offensivt Barca
Barcelona gikk til semifinalen i den spanske cupen i går kveld.  Mer interessant er det at katalanerne tapte 0-1 hjemme og gikk rett i angrep i bortereturen mot Real Zaragoza.  En kan dermed tenke seg at trener Frank Rikjkaard også brukte denne kampen som en generalprøve til møtet på Anfield neste tirsdag i form av oppstilling og taktikk.

Barca benyttet en svært offensiv 3-4-3 variant.  Lionel Messi startet sentralt på topp og var glimrende, mens Ronaldinho og Guily vekslet på kantene.    I den bakre treeren fungerte kaptein Puyol, Thuram og Oleguer.  Keeper Valdes og Samuel Eto’o ble ikke benyttet.

Barcelona: Jorquera; Puyol, Thuram, Oleguer; Marquez, Deco, Iniesta, Xavi; Messi Ronaldinho, Guily.

To scoringer av Xavi og Iniesta midtveis i 1.omgang ga grunnlag for 2-1 seier og avansement på bortemål.