Reina med tro på Torres

Jose Reina tror Fernando Torres vil finne seg raskt til rette i Liverpool, og bli en suksess. Ung ire valgte Ipswich foran Liverpool. TV-kampene klare mot slutten av uka. Peltier ikke klar for Hull likevel.

- Fernando Torres har mange kvaliteter. Han vil bli viktig for laget, all den tid vi trenger å score mål. Han er men spiller som kan gjøre 20-25 mål i sesongen, tror spissens nye lagkamerat, Jose Reina.

Keeperen tror ikke Torres trenger så veldig lang tid til å finne seg til rette i engelsk fotball.

- Fotballen er forskjellig i England og Spania, men han vil ha mange lagkamerater her som vil hjelpe ham til å finne seg til rette raskt, og sørge for at han spiller bra fra første minutt av. Han vil fortatt være den samme spilleren han allerede har vært i årevis. Vi er mange spanjoler her i klubben, så omstillingen vil være enklere av den grunn.

Prøvespiller skrev under for Ipswich
Den irske U16-spilleren Ronan Murray, som har prøvespilt for Liverpool, har valgt å skrive under for Ipswich Town.

- Jeg har prøvespilt både for Liverpool, Chelsea og Blackburn, i tillegg til Ipswich, og alle klubbene ønsket meg tilbake. Men jeg likte Ipswich best, uttaler spilleren selv.

TV-kampene klare mot slutten av uken
Premier League forventer å ha oversikten for TV-kampene frem til 30.november klar i slutten av inneværende uke. Sky og Setanta er nå i ferd med å avslutte arbeidet med å plukke ut sine TV-kamper for første del av sesongen.

Peltier ikke til Hull – i alle fall ikke ennå
Sky Sports News synes å ha vært for tidlig ute med meldingen om at Liverpools Lee Peltier har skrevet under for Hull City. Hull Daily Mail melder i dag at Peltier ikke var med Hull-troppen som satte seg på flyet til Italia for klubbens treningsleir. Avisen skriver at Hull ikke kommer til å kjøpe 20-åringen, som avsluttet 2006/07 med sju kamper på lån for klubben, ennå.