Reina starter for Spania

Jose Reina starter for Spania og Scott Carson kan få sjansen for England i kveldens EM-kvalik. Personlige problemer for Sissoko. Mihaylov og Mascherano tapte. Threlfall videre i FA-cupen.

I kveld skal det avgjøres hvilke nasjoner som kommer til EM i Østerrike/Sveits til sommeren, når siste runde av EM-kvalifiseringen spilles. Seks Liverpool-spillere er involvert i kvalifiseringskamper i kveld. Spania er allerede klare for EM, og stiller således med et B-preget mannskap hjemme mot Nord-Irland. Det spanske laget er allerede tatt ut, og Jose Reina vil få en sjelden sjansen mellom stengene. Laget i sin helhet: Reina; Ramos, Pablo, Albiol, Pernía; Senna; Iniesta, Cesc, Xavi, Silva; Güiza.

England skal som kjent ut i en helt avgjørende kamp mot Kroatia, og engelsk presse tror faktisk at Scott Carson får starte mellom stengene i den kampen, etter debuten i privatlandskampen mot Østerrike i helgen. Steven Gerrard og Peter Crouch er selvskrevne i startoppstillingen.

Selvskreven er også John Arne Riise, når Norge skal prøve å berge stumpene av sin EM-kvalifisering på Malta.

Andriy Voronin og Ukraina har ingenting å spille for når de er vertskap for Frankrike i Kiev, mens Sami Hyypiä og Finland må slå Portugal på bortebane for å nå EM.

Nederland er allerede EM-klare. Babel, Kuyt & Co avslutter med en betydningsløs bortekamp mot Hviterussland.

Her er kveldens kamper samlet på ett brett:

Hviterussland v NEDERLAND kl. 18:00 (Minsk)
Kuyt, Babel

Malta v NORGE kl. 20:00 (Ta'Qali)
Riise
TV: Viasat 4, Viasat Sport 3, SportN (kl. 23:45)

SPANIA v Nord-Irland kl. 20:00 (Las Palmas)
Reina

UKRAINA v Frankrike kl. 20:30 (Kiev)
Voronin
TV: Eurosport

Portugal v FINLAND kl. 20:45 (Porto)
Hyypiä

ENGLAND v Kroatia kl. 21:00 (Wembley)
Gerrard, Crouch, Carson
TV: Viasat Sport 2, SportN (kl. 21:55)

Personlige problemer for Sissoko
Mali tapte i går 3-2 for Algerie i en privatlandskamp i Frankrike. Mohamed Sissoko var ikke involvert i denne kampen, og han var heller ikke med da Mali i helgen tapte med samme sifre for Senegal. Årsaken til dette skal ifølge L'Equipe være at Sissoko trakk seg fra landslagstroppen til de to kampene grunnet personlige problemer.

Tap for Mihaylov og Mascherano
Nikolay Mihaylov og Bulgaria U21 tapte i går 1-0 for Irland U21 i Athlone. Irlands scoring kom tre minutter på overtid. Den utlånte Liverpool-keeperen voktet buret for bulgarerne i hele kampen, og skal ha gjort seg bemerket med et par meget bra redninger.
 
Argentina tapte noe overraskende 2-1 borte mot Colombia i en VM-kvalifiseringskamp i natt. Javier Mascherano spilte hele kampen.

Threlfall med da Hereford danket ut Leeds
Robbie Threlfall spilte hele kampen da Hereford i går kveld sensasjonelt vant 1-0 på Elland Road, og sendte dermed Leeds ut av FA-cupen etter omkamp.