Reina vil unngå feiltrinn

Jose Reina håper på en prikkfri kamp i kveld. Mascherano trolig i startoppstillingen. Carragher passerer Neal som den Liverpool-spilleren som har spilt flest kamper i europacupene.

Liverpool-keeper Jose Reina uttaler til uefa.com at han og hans lagkamerater ikke har råd til å gjøre noen feil når de møter PSV Eindhoven i kvartfinalen i Champions League. Spanjolen slapp ikke inn mål mot nederlenderne i gruppespillet, og tar sikte på å holde nullen også i Eindhoven i kveld.

- Når vi spilte her i høst var det alltids rom for en liten feilmargin. Slik er det ikke i en kvartfinale. Det laget som gjør feil vil bli eliminert. Vi må sørge for at vi ikke gjør noen tabber om vi skal nå semifinalen, sier 24-åringen.

PSV slo som kjent Arsenal ut av turneringen i forrige runde, og lagets trener, Ronald Koeman, sørget for å danke ut tittelforsvarer Liverpool da han ledet Benfica i fjor.

- PSV er et virkelig godt lag som vi har stor respekt for etter at de slo ut Arsenal. Ronald Koemans lag har eliminert tre engelske lag i løpet av de to siste sesongene, noe vi må ta i betraktning. Vi må være svært fokuserte. Dette blir vanskelig, men vi er kapable til å gå til topps i turneringen og det er hva vi kjemper for. Det er fem kamper som gjenstår før vi eventuelt kan heve trofeet, og vi vil gi alt.

Reina benytter også anledningen til å skryte av Jamie Carragher, som han mener var strålende da de røde slo ut Barcelona i forrige runde. I kveld vil Carra spille sin 50. kamp i Champions League.

- Vi vet hvor god Carra er, og hvor viktig han er for oss. Han utgjør nesten halve laget av og til, og jeg er veldig stolt og heldig som spiller på samme lag som han. Han er en skikkelig personlighet, en fantastisk proff og vi er heldige som har han på laget, avslutter Reina.

Mascherano vs Cocu?
Et samlet pressekorps spår at Javier Mascherano vil få en ny sjanse på Liverpools midtbane etter hans strålende spill mot Arsenal på lørdag. Ikke minst fordi Mohamed Sissoko er suspendert. I tilfelle ligger det an til en interessant duell med PSV Eindhovens rutinerte midtbanespiller Philip Cocu.

- Mascherano er et monster av en spiller, og han vil bli stor, uttaler manager Rafael Benitez om 22-åringen.

- Han er god til å holde på ballen, og er alltid på rett sted til rett tid. Han er en vinner. En spiller med gode holdninger. Han ønsker å vise at han er god nok til å gjøre det bra i England. Han har 20 landskamper og er bare 22 år gammel. Det er ikke mange spillere på hans alder i England som har så mange landskamper, og Argentina er et fantastisk lag.

- Han slet litt på tampen av kampen mot Arsenal, ettersom han ikke har spilt så mange kamper. Men han har trent godt, og jeg tror han vil bli bedre og bedre frem mot sesongslutt. Han vil kanskje ikke være 100% i form før en eventuell Champons League-finale, spår Benitez.

Carragher setter rekord
- Selvtilliten er på topp før kampen etter lørdagens fine seier mot Arsenal. Vi tror vi kan vinne her i Eindhoven, men vi undervurderer ikke PSV. De har et veldig bra lag, utmerkede spillere og en god trener i Ronald Koeman. Jeg mener imidlertid at min tropp er bedre nå enn da vi vant Champions League for to sesonger siden, men vi må gå ut på banen og bevise det ettersom PSV er et virkelig godt lag, uttalte Liverpool-manageren på gårsdagens pressekonferanse.

Jamie Carragher spiller sin 58.kamp i europacupene for Liverpool i kveld, og blir dermed den Liverpool-spilleren med flest kamper i Europa totalt når han passerer Phil Neal sine 57.

- En spiller som Carragher er veldig viktig både for laget og klubben. Han er en vinner og en stor personlighet. Han sørger for at de andre spillerne blir oppmerksom på detaljer i spillet. Han har stor innflytelse på sine lagkamerater, og dette er den type kamper han liker. I tillegg har vi Gerrard, som har alle lederegenskapene du trenger uansett hvor på banen du benytter ham.

- Denne kampen vil bli annerledes enn den vi spilte her i høst. I september hadde vi ikke så mye selvtillit som vi har nå, og vi slapp inn alt for mange mål på den tiden. Derfor måtte vi spille kompakt og jobbe hardt som lag for å holde nullen sist vi var her. Nå går vi for å score mål og vinne, akkurat som vi gjorde i Barcelona.