Rekord for Gerrard

Steven Gerrard ble den mestscorende i E-Cupene for Liverpool, men mente at man må spille bedre enn mot Porto for å avansere i Champions League.

- Det er jo bare Michael Owen, gliste Steven Gerrard da han ble gratulert med at han med sin 3-1 scoring mot Porto nå har tangert den tidligere angriperen i å score flest E-Cup mål i helrødt. En tydelig fleip rettet mot kameraten, etter at begge står med 22 mål i Europa. De neste på listen er for øvrig storheter som Ian Rush med 20 og Roger Hunt med 17.

Liverpool må nå vinne i Marseille for å være garantert passasje til 1/8 finalene i Mesterligaen, selv om teoretisk også kan gå videre med uavgjort. Kapteinen mente imidlertid det var like greit at en er nødt til å gå for seier om to uker.

- Det viktige nå var å vinne mot Porto, selv om vi vet at vi kan spille bedre, sa Steven etter 4-1 seieren. - Vi må spille bedre i Marseille.

- Porto er et godt lag, men igjen ble vi løftet fram av fansen. De er som en ekstra spiller for oss i slike kamper.

- Vi spiller bra nå og har selvtillit, men store seire mot Besiktas og Porto vil ikke hjelpe noe hvis vi ikke også vinner siste kampen.