Reservelaget vant i Amsterdam

Liverpools reservelag er klare for finalen i Brucon Talents Cup. Skadekrise i Chelsea. Fowler blir dagpendler.

En scoring på overtid av Jack Hobbs sørget for at Liverpools reservelag slo Shakhtar Donetsk 1-0 i Brucon Talents Cup i Amsterdam i går kveld. Målet kom hele fem minutter på overtid, etter mange avbrekk i spillet i løpet av normal tid. Shakhtar fikk en spiller utvist i andre omgang, og det ble delt ut hele 8 gule kort i en kamp med høy temperatur.

I den andre kampen i turneringen vant Ajax 2-1 over Espanyol, noe som betyr at Liverpool møter vertslaget i finalen på søndag.

- Det var en fantastisk kamp, som var veldig røff. Det var bra for oss å bli involvert i en slik kamp nå i sommer. Det er en god forberedelse på sesongen som kommer. Jeg var fornøyd med at målet til Jack kom fra en dødballsituasjon som vi hadde trent på om morgenen før kampen, uttaler reservelagstrener Gary Ablett til liverpoolfc.tv.
 
Liverpools lag: David Martin, Stephen Darby, Robbie Threlfall, Jack Hobbs, Aribane Hernandez (prøvespiller), Jay Spearing, Ryan Crowther, Ryan Flynn, Craig Lindfield (Jordy Brouwer 75), Andras Simon, Ray Putterill (Besian Idrizaj 45).
 
Skadekrise for Chelsea
Åtte dager før ligastart opplever en av Liverpools største konkurrenter til ligagullet, Chelsea, en aldri så liten skadekrise. Midtbanestjernen Frank Lampard har nemlig brukket en tå, mens også flere andre spillere sliter med helsa. Lampard skal imidlertid være villig til å trosse smertene og spille mot Liverpool på Anfield 18.august likevel. Skaden skal ha oppstått på åpningsdagen av Chelseas Amerika-tur, i Los Angeles allerede 10.juli. Men det var først i går at det ble slått fast at det dreier seg om et brudd. Også John Terry har en brukket tå, men han har spilt flere kamper med skaden i sommer. I tillegg er Wayne Bridge (hofte) og Michael Ballack (ankel) langtidsskadet, mens flere spillere sliter med småskader. Det gjelder Arjen Robben (kne), Andriy Shevchenko (rygg), Michael Essien, Lassana Diarra, Claude Makelele, Paulo Ferreira, Salomon Kalou og John Obi Mikel.

Fowler blir dagpendler
Robbie Fowler akter ikke å flytte bort fra sitt luksushjem på Merseyside selv om han nå skal spille for Cardiff i Championship. Spissen blir i stedet dagpendler - i helikopter! Fowler skal visstnok være i ferd med å kjøpe seg et privat helikopter til en kvart million pund, og vil fly til Cardiff hver dag på trening. Reisen vil ta litt over en time hver vei. Michael Owen pendler for øvrig til Newcastle på samme vis. Fowler blir nok imidlertid den første Cardiff-spilleren som reiser til og fra trening på denne måten!