Reservepreget Arsenal

Arsenal ankommer Anfield med en reservepreget tropp til kveldens kvartfinale. Insúa var ubenyttet reserve i går. Wolves avfeier Souness-spekulasjoner.

Arsene Wenger har tatt ut sin 16-mannstropp til kveldens kvartfinale i ligacupen på Anfield. Abou Diaby er som forventet tilbake, og Cesc Fabregas er også inkludert etter at han måtte stå over FA-cupkampen mot Liverpool grunnet suspensjon. Det virker ellers som om Arsenal kommer til å starte kampen med Kolo Toure og Johan Djorou som midtstoppere. Wenger har en blandingstropp bestående av uerfarne unggutter og noen få erfarne landslagsspillere.

Arsenals tropp til kveldens kamp: Abou Diaby, Francesc Fabregas, Kolo Toure, Julio Baptista, Denilson, Alex Song, Johan Djourou, Mart Poom, Manuell Almunia, Jeremie Aliadiere, Justin Hoyte, Theo Walcott, Matthew Connolly, Henry Lansbury, Mark Randall, Armand Traore.

Wenger har med andre ord latt spillere som Eboue, Senderos, Clichy, Rosicky, Flamini, Gilberto Silva, Hleb, van Persie og Henry bli hjemme. Det vil si ni av de 11 som startet FA-cupkampen på Anfield på lørdag.

Insúa ubenyttet reserve
Liverpools Emiliano Adrián Insúa var ubenyttet reserve da Argentina U20 spilte 1-1 (0-0) mot Ecuador i sin første kamp i det søramerikanske mesterskapet i går. 17-åringen har fått tildelt trøye nummer 3 i dette mesterskapet. De neste kampene til Argentina er mot Colombia (10.1), Venezuela (14.1) og Uruguay (16.1).

Wolves avfeier Souness-rykte
BBC melder at Wolverhampton Wanderers har sett seg nødt til å gå ut og avkrefte rykter om at tidligere Liverpoolspiller og –manager Graeme Souness var i ferd med å kjøpe Midlands-klubben for 20M. Det var tabloidavisen Mirror som først satte frem disse påstandene, som altså ifølge Wolves-ledelsen ikke har rot i virkeligheten.

- Det er ikke sant at vi er i forhandlinger med Graeme Souness eller hans representanter, sier Wolverhamptons daglige leder Jez Moxey bestemt.

Souness har ikke vært involvert i fotball siden han fikk sparken som Newcastle-manager i februar 2006. ”Souey” skal imidlertid ha vært tilstede under Wolverhamptons kamp mot Barnsley på Molineux 1.nyttårsdag, som gjest av Moxey etter at de to skal ha møtt hverandre på en flyreise.