Rick Parry om transfermarkedet

LFC har ikke sittet på gjerdet i dette transfervinduet med kjøp av to unggutter og ytterligere to inn på lån. Parry peker på at storfiskene ikke er tilgjengelig før til sommeren.

Med Astrit Ajdarevic og Sebastian Leto (bildet) på plass, en ung spiss og en ung ving fra henholdsvis Sverige og Argentina, har de hittil ikke lykkes å forsterke førstelaget. I tillegg har Daniele Padelli og Emilian Insúa kommet på lån. Guthrie har i tillegg forlenget kontrakten. Lucas Neill er fortsatt den eneste førstelagsspilleren som er ventet.

Rick Parry sier i siste utgave av The Official Magazine at de beste spillerne av forskjellige årsaker stort sett bare er tilgjengelig på sommeren. Han legger imidlertid til at de fortsatt har noen følere ute og at ingenting kan utelukkes.

- Spekulasjonene dukker alltid opp straks transfervinduet åpner. I det store og hele blir det ikke kjøpt og solgt veldig mange spillere i dette vinduet. Det er fortsatt sommeren som gjelder for de store overgangene. Det er da de beste spillerne er tilgjengelig på grunn av utgåtte kontrakter, ferdigspilte sesonger og det faktum at mange er cup-tied i Champions League.

I januar gjelder det mer å finjustere enn å handle stort. Det ser vi også hos oss selv de siste par årene. For 12 måneder siden kom Daniel Agger, Robbie Fowler og Jan Kromkamp. Et år tidligere kom Fernando Morientes.

Optimisme for ny stadion
Klubbens Chief Executive  skriver også i spalten sin at prosessen rundt ny bane går i riktig retning. Han legger til at dette er gode nyheter både for klubben og de som bor i det området av byen. Underforstått tror dermed Parry at Dubai International Captial snart er klubbens nye eiere. Da vil også pengene være på plass for å finansiere det nye anlegget.