Riise gleder seg til å møte Barcelona

John Arne Riise ser frem til å spille mot Barcelona om en uke. Han tror kampene mot Barca blir en opplevelse både for spillere og publikum.

John Arne Riise sier til liverpoolfc.tv i dag at han slett ikke var misfornøyd med å trekke Barcelona i 1/8-finalene i Champions League. Venstrebacken gjør krav på å bli trodd når han hevder at han ikke frykter spanjolene. Kamper som dette er tvert i mot grunnen til at sunnmøringen valgte å satse på en karriere innen fotballen.

- Jeg ble glad når vi trakk Barcelona. Det vil bli flotte kamper å spille i, og flotte kamper å se for publikum. Det er de to siste års vinnere av Champions League som møter hverandre, slår han fast.

- Barcelona vant i turneringen i fjor, og er kanskje det beste laget i verden, så det blir selvsagt en vanskelig oppgave. Men slike utfordringer er grunnen til at vi spiller fotball. Vi ser frem til kamper som dette, og til å teste oss mot spillere som dette.

- Jeg tror alle på laget føler at vi har en sjanse. Vi vet det blir tøft, men det blir det for dem også. Vi vet hvor gode vi er på hjemmebane, akkurat som det er vanskelig å spille mot dem på Nou Camp. Vi må bare gjøre vårt beste i disse to kampene. Vi må spille vårt eget spill, og klarer vi det kan alt skje. Nå gleder vi oss bare til de to kampene, avslutter Riise.