Riise savner Momo

John Arne Riise tror at de røde vil få et løft når Momo Sissoko kommer tilbake fra skade. Argentina U20 avanserte til finalespillet uten Insúa på banen. Billettinfo Newcastle borte.

John Arne Riise mener at Momo Sissoko kan være med å løfte Liverpool til suksess i Champions League og Premier League. Sissoko har vært på sidelinjen siden han fikk skulderen ut av ledd mot Birmingham 8.november. Midtbanespilleren har øremerket Merseyside-derbyet 3.februar for sitt comeback.
- Før han ble skadet var han kanskje vår beste spiller. Han er så vanskelig å spille mot fordi han aldri slutter å løpe og aldri stopper å henge i hælene dine, sier Riise.

- Det neste han mangler er en scoring! Vi håper alle at han får det snart. Arbeidsmengden han legger ned for laget er veldig viktig for oss. Når han kommer tilbake, vil det løfte laget mye.

Argentina U20 avanserte uten Insúa
Argentina U20 spilte 3-3 mot Uruguay U20 i den siste kampen i det innledende gruppespillet i det søramerikanske mesterskapet. Argentina sikret seg dermed avansement til finalespillet. Emiliano Adrián Insúa har fremdeles til gode å få spilletid i turneringen.

Gruppe B
Colombia   4   +2   9
Uruguay     4   +1   7
Argentina    4   +5    5
Ecuador     4     0   4
Venezuela  4   –8   3

Finalespillet avvikles som gruppespill i enkel serie. For Argentina venter nå kamper mot Brasil 19.januar, Paraguay 21.januar, Chile 23.januar, Colombia 25.januar og Uruguay 28.januar. De fire beste nasjonene er kvalifisert for U20-VM senere i år, mens de to beste går til OL-sluttspillet i Beijing 2008.

Billettinfo Newcastle borte
Liverpool FC opplyser at de har mottatt 2952 billetter til bortekampen mot Newcastle på St. James' Park lørdag 10.februar. Disse selges til sesongkortinnehavere som har vært på mer enn 12 bortekamper i fjor den 23.januar. To dager senere slipper de som har registrert mer enn 8 bortekamper i fjor til, før salget avsluttes med billetter til de som har mer enn 4 bortekamper i ligaen fra i fjor den 26.januar. Pris: £32 (voksen), £26 (honnør), £17 (under 16 år).