Riise spilleklar igjen

John Arne Riise bekrefter at han er frisk av sin lyskestrekk og er klar for kampen mot Birmingham på lørdag. Dirk Kuyt og Jamie Carragher valgt mot Porto.

Uthvilt Riise
Liverpools nordmann forteller til klubbens hjemmeside at han nå er spilleklar igjen av sin skade, og føler seg full av energi.

Nyheten vil komme som et løft for Rafael Benitez, som har hatt en del skadeproblemer i sitt lag de siste kampene. De siste på listen er Xabi Alonso og Daniel Agger, hvor man fortsatt ikke har fått resultatet av en røntgenundersøkelse av spillernes fotskader.

- Jeg er frisk og klar til kamp igjen, bekrefter Riise. - Det har vært nedslående for meg å måtte miste de to siste kampene mot Portsmouth og Porto.

- Jeg fikk skaden da jeg spilte på landslaget, men en scan viste at det ikke var et alvorlig problem. Jeg mistet fire eller fem dager med trening, men jeg pleier å bli fort frisk og nå er jeg klar igjen.

- Jeg har ikke hatt mange avbrekk under min tid i Liverpool og jeg er nå full av energi. Jeg ser fram til treningene under resten av denne uka og muligheten til å spille meg inn på laget kommende helg.


Fansen valgte Kuyt
I en avstemning på Liverpools hjemmeside fikk Dirk Kuyt flest stemmer som Liverpools beste. De neste på lista var Sami Hyypiä og Javier Mascherano.

Redaksjonen i liverpoolfc.tv mente at Jamie Carragher var den fremste foran Sami Hyypiä og Dirk Kuyt.