Riise vil slå tilbake

John Arne Riise har vært ute av form. Nå håper han å slå tilbake mot Watford. - Vi må vise at Arsenal-kampene var en glipp, sier han i et eksklusivt intervju med liverpool.no.

Et av de mest interessante spørsmålene før morgendagens kamp mot Watford er hvordan Rafael Benitez vil komponere venstresiden sin. Med skader på Harry Kewell, Boudewijn Zenden, Mark Gonzalez og Luis Garcia har manageren begrenset med alternativer.

Stephen Warnock ble også skadet i ligacupkampen mot Arsenal, og måtte forlate banen ett kvarter ut i andre omgang. Men smellen han fikk i ribbeina er trolig ikke verre enn at han blir spilleklar til oppgjøret på Vicarage Road. Vi tror uansett ikke at Warnock vil få sjansen fra start. Vårt tips går i retning av at de to plassene på venstresiden tilfaller John Arne Riise og Fabio Aurelio.

Valgmuligheten til Benitez vil da bestå i hvem han skal benytte på backen, og hvem han skal benytte på flanken. Riise har vært totalt ute av form den siste tiden, og ble hvilt i ligacupoppgjøret mot Arsenal. I den kampen startet Aurelio i en uvant sentral midtbaneposisjon. Vi spår at nordmannen vil bekle venstrebacken som vanlig i morgen, og at brasilianeren starter som venstreving.

- Det er viktig å slå tilbake mot Watford. De har et fysisk sterkt lag, og er gode i lufta, så det blir en tøff kamp for oss, sier John Arne Riise i et eksklusivt intervju med liverpool.no.

- Vi må vise at de to kampene mot Arsenal var en glipp, og vi må også bevise at vi greier å prestere igjen etter å møtt motgang, legger han til.

For resten av Riise-intervjuet henviser vi til neste The Kopite, som vil være ute i begynnelsen av februar.