Risikerer ikke Momo

Momo Sissoko er frisk, men man vil vente ytterligere en uke før skulderen risikeres. Juniorene møter Sheffield United i kvartfinalen. Idrizaj opptatt med landslagspill.

En uke til for Sissoko
Rafael Benitez bekrefter at Momo Sissoko trener for fullt, men at man vurderte et comeback mot Everton som en for stor risk etter hans skulderoperasjon.  Nå sikter man inn på neste ligakamp mot Newcastle, da Xabi Alonso er suspendert.

- Sissoko trenger fortsatt mer tid, forteller Benitez.

- Kirurgen sa at en med en slik skade behøvde du 12 uker på å bli frisk, og vi har nå kommet til 11 uker.  Han trener og er frisk, men kirurgen mente det var bedre å vente en uke, for sikkerhets skyld.


Sheffield United for mesterne
Liverpools regjerende juniormestere er klare for årets kvartfinale i den nasjonale juniorcupen.  I går kveld ble det klart at man møter Sheffield United på bortebane i kvart’n, etter at ”knivene” vant 3-2 hjemme mot Middlesbrough.

Idrizaj tapte
Liverpools reserver spilte 0-0 mot Manchester United i går.  Besian Idrizaj var ikke involvert, siden den høyvokste angriperen var involvert med landslagsspill.  I en firelagsturnering spilte han 63 minutter fra start, da han var med på et Østerrike U19 som tapte 0-2 mot Italia.