Roque glad for å bli utlånt

Miki Roque er fornøyd med at han blir lånt ut til Xerez i Segunda Liga denne sesongen. Men stoppertalentet drømmer fortsatt om fast plass på Liverpools førstelag.

Som vi kunne avsløre allerede på lørdag, så blir Liverpools unge spanske midtstopper Miki Roque lånt ut til klubben Xerez i hjemlandet den kommende sesongen. En klubb som spiller i Segunda Liga.

19-åringen sier i dag til skysports.com at han er veldig glad for å få denne muligheten.

- Jeg er veldig godt fornøyd med å få denne sjansen. I Spania vil jeg få spille mer jevnlig og tilegne meg mer rutine. Dermed vil jeg kunne returnere til England som en bedre spiller.

- Jeg drømmer fortsatt om å spille fast for Liverpool, men akkurat nå er dette den beste muligheten for meg. Xerez er en av de største klubbene i denne divisjonen, og jeg håper å ha suksess i klubben.

Roque ankom Liverpool fra det spanske andredivisjonslaget Lleida sommeren 2005. Rafael Benitez har nå altså gitt sitt samtykke til at den unge landsmannen kan tilegne seg mer erfaring i hjemlandet, ettersom han ikke er spesielt aktuell for førstelaget til Liverpool denne sesongen.